Stalkkaukset!

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Heippa taas. Mulla ei oo yksinkertaisesti ollut teille kauheesti kirjotettavaa, tai siis kirjotettavaahan olis mutta en halua koko mun elämääni kuitenkaan jakaa tässä blogissa kun tietää minkälaisia juoruujia jotkut ihmiset ovat. Ja toiseks epäilin tossa yhessä vaiheessa , että mun sisko ties tästä blogista kun se kyseli kaikkia ihme asioita multa välillä :D Mutta jos se tietää tästä niin, sitten tietää mulla on kuitenkin tällä hetkellä asiat niin hyvin ettei mulla ole mitään salattavaa tässä (enään...) Syömiset nyt välillä on mitä on mutta oon syönyt kuitenkin tosin pelkkiä kasviksia tai salaattia melkeen kuukauden lukuunottamatta tätä viikkoa kun vähän ''retkahdin'' tosta mun salaatti/vihanneslinjastani muuhun, esim kanaan ja kalaan.. Yhen suklaapatukankin söin, vähän ärsyttää tää itsekurittomuus mutta otan taas ens viikolla kunnolla kiinni tästä.. 

Mysteerin kanssa menee loistavasti, ainoo mikä mua meinas masentaa oli noi sen työvuorot.. Kahta taikka kolmeekin vuoroo, nyt tosin lopettanut yövuorot kun en tykkää siitä että se on öisin töissä... Joka yö kun mysteeri oli töissä niin mä en saanut nukuttua, valvoin suurinpiirtein siihen asti että se tuli töistä ja sit en enään yliväsymyksen takia saanut pahemmin päivälläkään nukuttua ollenkaan. Sanoin kyllä mysteerille, että jos se haluaa käydä öisin töissä niin siinähän sitten käy :D Mutta sen on kestettävä mun väsymyskiukuttelut sitten... Mutta tuli itse siihen tulokseen ,ettei ne yöt oo sen juttujakaan niin kauheesti kun menee rytmit sekasin yms. 

Mutta, laittakaa mulle jotain mukavia postausehdotuksia jos tulee mieleen.. :) Hauskaa viikonlopun jatkoa teille kaikille, me keksitään jotain hauskaa tänään kunhan mysteeri tosta suostuis eilisen bileillan jälkeen heräämään!! 

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)