Stalkkaukset!

perjantai 27. maaliskuuta 2015

490

Heippa taas :) Ajattelin kirjotella vähän kun on niin tylsä perjantai-ilta, oon ollut kuumeessa muutaman päivän ja ei tunnu helpottavan vieläkään. Tänään aamulla alko kauhee yskä ja flunssa + kurkku/keuhkokipu, pitäs varmaan lääkäriin mennä jos tää ei ala helpottamaan tästä pikku hiljaa. Mun pitikin olla tää viikonloppu ihan vaan kotosalla tekemättä yhtään mitään, eli ei se sillä tavalla oikeestaan haittaa yhtään mitään, että olis jotain menoa ollut tms.. Mutta ohan tää aika nihkeetä vaan maata teekupin kanssa sohvalla monen peiton alla tyyliin toppavaatteet päällä ja silti palella vaan :( Jaksoin mä tossa vähän tehä ruokaa ja syödäkin (tosi tulista kasvissosekeittoa missä oli valkosipulia niin paljon, että haisee varmaan viiden kilsan päähän kun hönkäsee) :D

Kattelen tässä tätä luojan kiitos!-ohjelmaa netistä ja sit ajattelin kattoa voice of finlandin ja varmaa vois mennä nukkumaan pikku hiljaa. Nukuin kyllä aikamoiset päiväunet tossa kun heräsin niin hiton aikasin taas kerran kauheeseen painajaiseen, mutta en itkenyt tänä aamuna :D Ihme kyllä!

Nyt kun päätin, että en ota yhteyttä siihen yhteen ihmiseen ennen kuin hän ottaa niin eipä ole vuorokauteen kuulunut yhtään mitään, tai kahteen vuorokauteen, en muista edes enään ollenkaan. Kahteen kait!? Mutta, saa nähä kuinka kauan menee, että ottaa yhteyttä ensimmäisenä.. Varmaan tulee kauhea rageeminen kun musta ei oo kuulunut yhtään mitään..!

Mutta eipä mulla nyt ole tässä sen kummempaa, kuhan ajattelin tylsyyksissäni vähän herätellä tätä blogia henkiin taas kerran kun on jäänyt viime aikoina niin vähäselle kirjottelut. 

XOXO: Nansku

PS: 490 postaus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)