Stalkkaukset!

torstai 12. marraskuuta 2015

Kerkesinpäs vielä päivän päätteeksi tulla kirjottamaan teille muutaman rivin diipadaapaa kun en nyt oo kauheen pitkästi kerennyt pitkään aikaan kirjottelemaan :( Yritän vähän tsempata ens viikolla, viikonloppuna en tiedä kerkeenkö tulla kirjottelemaan kun mulla on loppukamojen pakkaaminen ja siivousta ja kaikkea muuta tässä, ei oo periaatteessa mikään kiire tässä muuttaa, mutta haluan tän mahd. pian pois alta niin mun stressitaso laskee huomattavasti kun saan asiat paremmin :)

Syömiset mennyt ihan ok, tänään tilattiin kebabbia ja oon viimeks syönyt jotain roskaruokaa joku 2kk sitten, maistu kyl ihan super hyvältä vaikka se annos olikin uitettu majoneesiin ja vähän järkyttyneenä kattelin sitä :D Mutta söin sen mitä söin ja loput on nyt jääkaapissa oottelemassa huomista. 

Nukuin viime yön yksin pitkästä aikaa, en saanut millään nukuttua, pyörin sängyssä jonkun 4h ilman että sain unta ja laitoin tolle yhelle ihanalle viestiä, ettei tästä tuu mitään.. Hän soitti mulle ja sano muutamat söpöt asiat ja sain sen puhelun jälkeen ilman mitään ongelmaa unta :D Ei se paljon taas vaatinut, mutta juuh.. Tänä yönä ei tarvitse nukkua onneks yksin, eikä muutamaan seuraavaankaan  yöhön, ihan parasta :)

Herra T:stä ei ole kuulunut taas ainakaan viikkoon mitään, mietin sitä eilen illalla ihan kauheesti ja meinasin laittaa viestin, mutta maltoin mieleni.. En mä jaksa tyrkyttää itseäni kenenkään seuraan kun huomaan, että toista ei vaan kiinnosta.. Parempi olla heittopussina ja odotella, että ihmisiä taas kiinnostaa jos kiinnostaa joskus.. 

Nyt kuppi kuumaa ja salkkarit ton söpön kainalossa ja sitten pikkuhiljaa nukkumaan, jos tänään sais aikasemmin nukahdettua ettei koko huominen päivä menis kauheessa väsymyksessä ja koomassa taas kerran.. Hyvää yötä :) 


XOXO: Nansku

1 kommentti:

  1. mitä mieltä sä olet siit'ä saarasta ja hänen hyytelönaamasta?

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita :)