Stalkkaukset!

lauantai 14. helmikuuta 2015

En kerennytkään eilen kirjottelemaan sen kummemmin kun meni valmistautumiseen ja muuten vaan hengaamiseen niin paljon ylimäärästä aikaa :D Käytiin siis muutaman hyvän ystävän kanssa leffassa, syömässä ja pienellä baarikierroksellakin sen jälkeen ja sen on tuntenut luissaan ja ytimissään tänään oikein kunnolla väsymyksen merkeissä :D Olin puol 5 kotona vasta aamuyöllä, ja en saanut samantein ees untakaan.. Piti syödä, pestä meikit ja juoda sata litraa vettä kunnes vihdoin nukahdin kahen melatoniinin avulla (taas kerran). Mysteeri pyöri mun päässäni niin paljon ennen nukahtamista, että meinasin taas itkeä itsenu uneen mutta hillitsin tunteeni.. Kyllä, mulla on ihan helvetillinen ikävä sitä miestä!!Muttajooo, mä oon nyt menny joka ilta kuitenkin todella aikasin nukkumaan niin senkin takia toi eilinen oli vähän rankkaa päivä kun meni niin myöhään :D Mutta oli todella hauskaa ja tänään kävin vielä yhen kaverin kanssa syömässä ja tommosta kivaa ystävänpäivä hengaamista rakkaiden ihmisten kanssa! :) Ei voi kuin kiittää siitä, että on saanut tommosen tukiverkoston ympärilleen <3

Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille jotka jaksaa seurata tätä mun blogiani vaikka en olekkaan kauheen aktiivisesti jaksanut/pystyt kirjottelemaan teille mitään ihmeellisempiä. Nyt koitan ainakin tsempata tän kanssa että kirjottelisin vähän useammin :)

Mutta, nyt mä ajattelin katsoa jonkun leffan tai muutaman jakson jotain sarjaa ja sitten käydä nukkumaan. Syön kyllä ensin vähän pikkunakkeja ja ranskalaisia tossa kun töllöttelen ohjelmaa :D Hyvää yötä!

XOXO: Nansku

PS: Oon palellut koko päivän tänään, toivottavasti en ole tulossa kipeeks :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)