Stalkkaukset!

lauantai 15. helmikuuta 2014

Päivät 3&4

En eilen enään jaksanut kirjottaa tätä postausta eli siis perjantaina.. Ystävänpäivänä, myöhäset ystävänpäivät myös kaikille rakkaille lukijoille, kiitos kun jaksatte lukea edelleenkin mun blogiani :) Nyt siis eilen en syönyt paljon mitään TAASKAAN koska oltiin lennossa koko päivä,käytiin parin tutun luona ja kaupoilla ja muuta vastaavaa niin jäi noi syömiset vähälle. Omppumehua ja teetä on tullut juotua niin paljon että vatsaan oikein sattuu edelleen. Tein kuitenkin eilen tommosen smoothien jonka ohjeen laitan tähän. 




Pinkkismoothie:
1 iso banaani paloina.
Vadelmia oman maun mukaan (laitoin itse vähän liikaa) :D
120g maitorahkaa, tai jos tykkää niin voi enemmänkin laittaa.
pieni loraus rasvatonta maitoa, koska siitä tulee muuten liian paksua.
Ja sitten kaikki vaan tehosekottimaan ja sekaan voi lisää jääpaloja/murskaa.
Mietin , että ton maidon tilalle voi laittaa vaikka puristettua sitruunaa niin tulis vielä raikkaampi, maidosta tulee jotenkin sellanen ällö :D mut hyvää oli kuitenkin. 





Katottiin pari leffaa ja mikäs leffailta se olis jos ei olis sipsejä mukana -.- Eli tortilla sipsejä + jotain super herkullista tahmeeta juustodippiä :D


Ja sitten vielä illalla pari kanajotainihmeuutuuspyörykkää :D Ja caesarsalaattia. Söin noista pyöryköistä kaks ja annoin mysteerille loput koska en jaksanut ja toi salaatti alko jotenkin ällöttämään kun mietin tota majoneesi/salaattikastike kasaa tossa :s 




TÄNÄÄN, en oo syönyt taaskaan oikein mitään lämmintä ruokaa.. Karkkeja kyllä on mennyt ja tuli huono olokin niistä ja oksensin, mysteeri ei tiedä asiasta mutta se lukee tätä blogia, niin ei kauan mene kun se tietää :D Otan sen riskin kuitenkin. Nyt tässä illalla tein sitten jauhelihapannaria, eli ihan tavallinen pannaripohja ilman öljyä tai margariiniä ja sitten ilman sokeria tietenkin :D ripaus suolaa ja jauhelihaan paljon mausteita + valkosipulia 4 kynttä. Näyttää ihan munakkaalta ja siltä se kyllä maistukin aika paljon.

Katottiin putous ja kohta vois alkaa nukkumaan kun väsyttää jo aikalailla :D Juhlikaahan hillitysti..




XOXO:Nansku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)