Stalkkaukset!

tiistai 23. kesäkuuta 2015

561

Heippa, mulla onkin nyt aikaa kirjottaa teille pieni postaus, sit teen nopeen pikasiivouksen ja lähen hoitamaan asioita ja kaverin kanssa teelle :) Sit pitäs jotain ruokaakin kehitellä, aattelin kanasalaattia + illalla salille ja uimaan.. Eli vähän on kiirettä taas tänään mutta koitan keretä tekemään kaiken ilman,että joudun illalla miettimään taas että miksen mä tehnyt sitä tai tätä. 

Nätti ilma tänään, et toivotaan että kerkeen hetken nauttimaan tosta :D En taas tiedä mitä kirjottaisin, oon jonkun 30min tässä miettinyt nytten kuumeisesti jotain fiksua postausta, voisin tehä ruokapäiväkirjaa kyllä tai jotain sen tyylistä vaikka tästä päivästä. Oon alottanut tollasen treenauksen nyt niin ruokavaliokin on sen mukanen ,varmaan monia kiinnostaa se :P 

Mulla on ihan järkyttävää allergiaa, silmät ihan turvoksissa ja todella kipeet/punottaa :( Onneks mulla on silmätippoja vielä jäljellä niin saan niillä vähän rauhoitettua tota allergiaa ettei ihan koko ajan kirvele tms. Varmaan monilla muillakin tähän aikaan vuodesta on kauheeta allergiaa, koko ajan on jonkunlaista.. Talvella mun atooppinen iho on ihan kauheessa kunnossa ja rasvaaminen ei auta, kutisee ihan perkeleesti ja hilseilee.. :/ Ja sit kesällä tää allergia!! Nyt mun iho on ihan hyvä, ei oo yhtään ihottumaa eikä muutenkaan kuivaa ihoa, oon rasvannut sitä silti päivittäin ja toivon nyt että pysyiskin tämmösenä. 

xoxo: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)