Stalkkaukset!

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Heippa taas, en oo jaksanut kirjotella. Kaikki voimat on menny muihin hommiin. Tänään on ollut ihan ok aamu, oon saanut syötyä aamupalan ,käytyä vähän lenkkeilemässä ulkona ja kattonut yhen ohjelman netistä mitä eilen en jaksanut. Joskus on näköjään ihan hyvä kerätä vähän voimia ihan vaan olemalla omissa oloissaan ja nukkumalla vaikka koko päivän, niin jaksaa taas sitten riehua :D Syömisten suhteen sellanen että pakkohan mun on syödä, oon vaivalla saanut hankittua edes vähän massaa ja lihaksia luitteni ympärille, enkä haluais oikeesti menettää sitä kaikkea mitä oon vaivalla saanut aikaan. Kuulostaa typerältä mun suustani, mutta syömislakko on tyhmintä mitä ihminen voi tehdä. Katon vaan vähän kaloreita ja määriä mitä syön ettei tuu vedettyä övereitä tms. 

Eilen illalla olin todella väsynyt, mutta en saanut millään unta, pyörin vaan lopen uupuneena sängyssä ja mietin että miten ihmeessä tää on taas tämmöstä tää elämä. Aattelin, etten jaksa enää sekunttiakaan ja olin ihan romahdus pisteessä taas kerran mutta sitten aamulla kun heräsin niin mulla oli ihan super hyvä fiilis just sellanen että nyt kaikki onnistuu, nyt ei oo huolen häivää ja kaikki on kunnossa :)) Jaksoin ennen aamupalaa käydä lenkillä, mikä on oikeesti todella ihmeellistä multa en KOSKAAN tee mitään tommosta :D Kait toi yöllinen oli taas joku pienen pieni merkki siitä, ettei mun kannata kaikista pienistä vastoinkäymisistä alkaa angstaamaan ja masentua tai mitään muutakaan. Mä jaksan kyllä ja kaikki on hyvin :)  

Kirjottelen varmaan tänään vielä lisää jos tulee jotain fiksua mieleen, ainakin päivän tavotteena olis saada tiskattua, pestyä pyykit ja imuroituakin. Katotaan tuleeko mitään noista tapahtumaan.. Ruokaakin pitäs väsätä :D Päivä on vasta nuori onneksi.. Nyt heippa. 

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)