Stalkkaukset!

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kirjotin eilen tän,mutta olin unohtanut julkasta sen niin jatkan sitten tästä päivästä tähän alle. :Ihan kauhee väsymys, väsyttää vaan niin paljon ettei mitään rajaa, nukuin yön hyvin, nukuin lisäksi päiväunetkin ja nyt tekis mieli taas nukkua.. Silmiä kirvelee tän väsymyksen takia :D En ymmärrä mistä tää saattais johtua. Ehkä rautaa liian vähän tai jotain, oon ens viikolla menossa selvittelemään tätä väsymystä tonne lääkärille niin ehkä tulee joku selvyys sitten siihen vihdoinkin. 

Kattelin tossa ton 8-pallo leffan, ihan ok.. Mutta taas sellanen perussuomalainen mistä kerroin tossa yks kerta :D Mutta ei se mitään, ihan katsottava kuitenkin oli.. Nyt pitäs tehä kauppareissu ja sitten lähteä illanviettoon tonne naapuriin.. 

Ja sitten tästä päivästä :D Oli tosi kivat krillibileet eilen ja tänään on olokin ollut sen mukainen, että on hauskaa ollut.. Tukkaan sattuu ja vatsalihakset hellinä :) Oon hengannut koko päivän ton naapurin tytyn kanssa niillä ja tehtiin ruokaa, maattiin sohvalla ja syötiin jädee.. Parasta kun ei tarvii olla yksin kotona kyyhöttämässä :) 

Mikosta ei ole kuulunut mitään, viestikään ei ole mennyt perille kun viimeyönä sille laitoin jotain eli ilmeisesti puhelin kiinni edelleen. Mysteerille olin laittanut myös viestiä, mutta ei se onneks vastannut mitään vaikka oli nähnytkin sen jo tänään :D (onneks), kuten sanoin että olis pitänyt poistaa vaan sen henkilön numero niin olis päässyt helpommalla, tuskin se edes vastaa enään yhtään mitään.. Ihan sama :) Pitäs vaan päästä yli, unohtaa ja jatkaa elämää, mutta helpommin sanottu kuin tehty valitettavasti!! Minkä takia ihminen on sellanen, että rakastaa jotain jonka kanssa ei koskaan tule yhtään mitään hyvää aikaseks? Tai miksei vaan pysty antaa olla ja unohtaa.. äääh..!! 
Taas kun tulin kotiin niin alkaa ajatuksia pyörimään päässä ja tekis mieli vaan itkeä tyynyä vasten tossa ku pikkuvauva :(

Mutta eiköhän tää taas riitä tällä kertaa, palaan varmaan illemmalla tai sitten huomenna, väsymys on taas niin raastava että senki takia jo itkettää pelkästään :3

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)