Stalkkaukset!

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Otsikko

Nyt ajattelin sitten kirjotella vielä vähän.. En oo saanut pahemmin siivouksen suhteen vielä aikaiseks.. Ärsyttää kun aamulla olin niin hiton energinen ja sitten yhtäkkiä se energisyys muuttu ihan törkeeks väsymykseks ja sen lisäks kauhee päänsärky. Mulla on vähän ollut stressiä kaikista asioista niin varmaan sen takia nyt pukkaa tota hedaria kauheesti päälle :( Huomiseen kun jaksais niin sais selvyyttä taas suuresti asioihin ja helpottais toivonmukaan aika paljon taas tätä elämää :) 

Oon vähän tämmönen stressaaja tyyppi, oon siitä ennenkin kertonut teille ja mysteerin kanssa ollessa tuo stressaaminen oli mulle jo lähinnä ongelma, en osannut rentoutua ollenkaan. Nykyään oon osannut kuitenkin ees jollain tavalla ottaa rennommin asiat :D Mutta stressiä mulle tuottaa ihan normaalit arkipäiväiset asiat. Saatan esim edellisenä yönä miettiä seuraavan päivän kauppalistaa, tai kauppaan menoa ylipäänsä. Se stressaa mua todella paljon! Tai jos tiedän, että mulle on tulossa joku meno esim lääkäriin, kosmetologille tai MIHIN VAIN jossa joudun tekemisiin ihmisten kanssa niin sekin stressaa mua. Hammaslääkäri on varmaan pahin kaikista stressinaiheista ollut kautta vuosien! :D En usko, että olen ainoa joka stressaa tällä tavalla, mutta pitäs vähän rauhottua ton kanssa tiedän sen. Yks joka tuottaa myös päänvaivaa on kaiken maailman juhlat, synttärit, sukujuhlat KAIKKI tommonen on ihan saatanasta suoraan sanottuna, kun joihinkin juhliin ne kutsut tulee kuukautta ennen VÄHINTÄÄN niin arvatkaa kerkeänko stressaamaan siinä välissä vähän :DD 
Mua joskus huvittaa itseäni miten typerältä kuulostan kun laitan kaverille viestiä illalla ''huomenna pitäis mennä kauppaan, ahdistaa ihan sairaan paljon'' :D En tiedä mistä tuo ahdistus johtuu, ehkä tää syömishäiriö on vaan saanut vallan aikaa sitten ja se puskee päälle vieläkin. 

Kesäsuunnitelmat meni vähän uusiksi kun mysteerin kanssa oli paljon suunnitelmia ja nyt ne sitten kaikki meni penkinalle, just tän takia en koskaan halua suunnitella etukäteen pitkän ajan päähän asioita, koska kaikki kusee joka kerta kunnolla! Ihan turhaa tehä kauheeta listaa asioista mitä tehään, mihin mennään, mihin säästetään rahaa ja mistä voitas tykätä yms. Oon yhtä kova pettymään kun ahdistumaankin, pelkään pettymyksiä todella paljon ja sen takia se rajottaakin mun elämää aikalailla, en halua enään suunnitella mitään (pettymysten takia), jos joku kysyis multa esim tänään, mitä teen ensi viikon perjantaina..  En vois vastata siihen yhtään mitään koska en halua suunnitella etukäteen. :D Sanoisin, että katotaan sitä sitten vaikka torstaina jos sillonkaan. Kaikki mut tuntevat ihmiset onneks tietää nää asiat niin ei tuota silleen ongelmia.. Jos ollaan lähdössä johonkin ne osaa varautua siihen ,että en pääsekkään mukaan jos olen vastannut siihen kutsuun että, ehkä tai katsotaan :) 

Nyt on ehkä pakko koittaa alottaa toi siivoominen, pesukone on kohta pyörittänyt pyykit niin saa laittaa ne kuivumaan seuraavaksi. Hauskaa päivää kaikille, voi olla että illalla vielä kirjottelen jotain, en tiedä vielä. 

XOXO: Nansku

PS: Nää ukkosilmatkin saattaa vaikuttaa päänsärkyyn, oon aina ollut vähän sellainen että ilmat vaikuttaa muhun ja mun olotiloihin :D Monen mielestä se on outoa, mut meillä on suvussa monta tämmöstä tapausta johon noi vaikuttaa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)