Stalkkaukset!

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Nyt tekee mieli kirjotella, mutta ei oo pahemmin mitään fiksuja aiheita tiedossa :D Istuttelin tossa muutaman taimen tonne pihalle ja tein ruokaa, pitäs vielä tiskata noi tiskit ja siivota tää kämppä lattiasta kattoon niin sais sitten rauhassa olla vaan viikonlopun, mulla on  vapaa viikonloppu pitkästä aikaa ja aattelin lähteä kaverin kanssa grillaamaan tohon 500metrin päähän, ilmakin näyttää (ainakin toistaiseksi) ihan suotuisalta siihen hommaan. 

Mikosta ei ole kuulunut yhtään mitään, puhelin ilmeisesti edelleen kiinni. En tajua tollasta touhua niinkuin ollenkaan, mulle raivottais pää punasena jos tekisin samanlailla :D Varsinkin läheisimmät ihmiset huolestuis todenteolla jos puhelin olis useita päiviä kiinni kun tietää,ettei mulla ole koskaan kiinni se.. Äänettömällä korkeintaan.. Oon alkanut miettimään, että onkohan Mikolla joku toinen numero sit käytössä noille läheisille ihmisilleen ja kavereilleen kun kerta pystyy tekemään tolleen? En tiedä, enkä jaksa ajatuksiani tuhlata kyseiseen ihmiseen tän enempää.. 

Näin taas mysteeristä unta, todella hämmentävää ja toden tuntuista sellasta, mutta se oli vaan uni ja tajusin sen heti herättyäni :D Toivon etten soittele mysteerille tänään, täytyy ehkä poistaa hänen numeronsa. 

Netti ei toiminut tossa pari tuntia sitten, niin en saanut tallennettua tätä aikaisemmin, toivottavasti nyt sitte onnistuu :D 

XOXO: Nansku

3 kommenttia:

  1. siis missä välissä sä käyt töissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai hoidat lapsiasi vai saatko ne aina otettua mukaan noille grillaus- ja muille retkille?

      Poista
    2. En mä käy lomalla töissä missään välissä :3 Enkä muutenkaan viikonloppuisin. Ja lapsia hoidan koko ajan :D

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)