Stalkkaukset!

torstai 15. lokakuuta 2015

Halvat ruoat

Tässä on nyt sitten tän päivän ja eilisen päivän ruokajuttuja.. 
Piti keksiä halpoja ruokia tälle kuulle kun tuli pari yllättävää laskua :( (Tosin ilman laskujakin toi ruuan kanssa säästäminen olis ihan jees koska ruokaan menee niin paljon rahaa jos ei kattele noita hintoja/tarjouksia ollenkaan). Harmittaa ihan suunnattomasti tämä, mutta ei oo vaihtoehtoja nyt.. Jos hyödyntäisin vaikkapa lidliä, säästäisin siinäkin huomattavasti, mutta en jaksanut mennä sinne saakka nyt. Käytiin siis vaan s kaupassa.. Pitää katsoa jos tänään jaksais mennä lidliin niin säästäis vähän ainakin ja ei sitten loppuviikkoon tarvitsis mennä edes kauppaan. 
Jauhelihaa 400g 2,19€
Nakkeja paketillinen 1,15€
Perunoita 771g 0.84€
Italianpata pussi (ja tosta saa 4 annosta, lisäämällä rakettispagettia siitä saa muutaman annoksen lisää.) 1,75€
Nakkipata (saman tyylinen kuin toi italianpata) 2,19€
Uunilenkki 1,29€
YHT: 9.41€
Tätä kauppareissua helpotti vähän se, että kaapissa oli valmiina maitoa, kermaa ja smetanaa.. Ketsuppia, sinappia, chilikastiketta ja valkosipulia. Ja kuivakaapissa on valmiina, jauhoja, hiivaa, mausteita, makaronia, pastaa, nuudeleita yms.. 

Eilen tein perunoista muussia, ja paistoin sekaan valkosipulia ja lenkkiä ja laitoin uuniin.. Helppoa ja hyvää, muksuille kelpaa todella hyvin :) En itse tykkää ollenkaan perunasta, mutta muussina se on ihan ok makusta.. :D Jauhelihasta ja makaronista saa hyvän makaronilaatikon tai sitten makaronimössön joka meillä tekee paremmin kauppansa kuin laatikko.  
Tänään jauhelihasta tuli väsättyä jonkunlainen lihamureke kaikesta mitä kaapista löytyi :D Vähän turvottelin korppujauhoja maidossa, niit tais kyl tulla vähän liikaakin.. Ja sit lisäsin valkosipulia sinne pieninä paloina ja muita mausteita + Lusikallinen sinappia (sitä en oo koskaan aikasemmin laittanut murekkeeseen mut suositeltiin ihan kauheesti niin oli sitten pakko kokeilla totakin).. Sit jauheliha sekaan ja pitää vaivaa hyvin.. Sit sen jälkeen taputtelin sen pellille ''voitelin'' smetanalla ja käärin rullaks :P Mua harmitti ettei ollut mozzarellaa tai mitään kaapissa, rakastan kaikkia juustoja ihan suunnattoman paljon ja voisin tunkea sitä joka ruokaan :D En tiedä vielä minkä kanssa syötäis toi mureke, pyydettiin makaronia mutta itse en siitä niinkään niin tykkää niin täytyy katsoa nyt :D 

Jos teille tulee mieleen joku halpa ja hyvä ruoka joka on riittoisaakin,, niin saa laitella ohjeita ja muita :)

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)