Stalkkaukset!

lauantai 17. lokakuuta 2015

Kirjotan nyt taas tästä syömisestä, kun en muustakaan keksi kirjoitettavaa taaskaan :D Mutta, tuskin se ketään haittaa. Ostin eilen tooodella pitkästä aikaa leipää ja nyt mua vituttaa, että korvaan kaikki muut ruuat sillä pelkällä leivällä.. Se on niin helppoa, hyvää ja nopeeta ennenkaikkea!! Mut kun pitäs saada tota painoo lisää, ,niin ei se pelkkä leipä vaan riitä varsinkin kun siihen ei laita päälle kuin jotain salaatinlehteä. :( Kait se on pakko vaan jättää ostamatta toi leipä, kun mun kanssa ei toimi se että söisin sitä ns. lisukkeena ruuan kanssa tai ruuan jälkeen.. Vaan mietin sen niin, että okei voin syödä ton ruuan myöhemminkin ihan hyvin -.- 

Ajattelin raahautua tänään salille, mutta mulla on vähän kipee ja flunssanen olo niin saa nähä viitsinkö/jaksanko sinne sit mennä tänäänKÄÄN.. En oo tällä viikolla käynyt kuin keskiviikkona. 

Unohdin eilen laittaa tänne ton ylläolevan tekstin :D Mutta ei kait se mitään haittaa, en mennyt salille eilen.. Tänään oltiin hoplopissa pienten kanssa ja yhen kaverin, oli huikee päivä. Pitäis vielä jaksaa kauppareissu tehdä mutta päiväähän on vielä jäljellä ;)

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)