Stalkkaukset!

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

kukkuu, mitäs apinalauma?

Oon ollut vähän paskana viime aikojen tapahtumista tässä viime aikoina, en oo saanut yhtään mitään aikaiseksi tässä.. En edes sitä, että olisin avannut koneen ja bloggerin.. Ajatus kirjoittamisesta on tuntunut todella mahdottomalta ajatukselta.. Ajattelin kuitenkin tsempata vähän nyt ens viikkoon mennessä ja kertoa tosta yhdestä henkilökohtaisesta jutusta mitä on tapahtunut.. En tiedä oonko valmis kertomaan, mutta yritän ainakin. 

Tänään lähden asuntoesittelyyn ystävän kanssa.. Jospa vihdoin ja viimein löytyisi sellainen mieleinen niin pääsisi edes yhdessä asiassa eteenpäin. Kun jokainen asia seisoo vaan paikallaan ja odottelee, että jotain tapahtuisi.. Mutta yks faktahan on se, ettei asiat vaan etene silleen itsestään yhtää mihinkään suuntaan.. Eli jos mulla ei ole kiinnostusta tehdä millekkään asialle yhtään mitään, niin turha odottaakaan että tapahtuisi jotain. 

Herra T:stä sen verran, etten ole ollut missään yhteydessä häneen, tosin ei hänkään minuun.. Eiköhän meidän ''Juttu'' ollut kuitenkin nyt tässä kun ei tästä tule hevonvittuakaan niin sanotusti. Mulla ei riitä kärsivällisyys ja voimat mihinkään ylimääräiseen sotkuun nyt tällä hetkellä kun muutenkin on mieli maassa ja kaikkee ikävää päässyt tapahtumaan..

Eiköhän tää nyt oo tässä, tiivistetysti kuulumisia ja silleen :D Heips

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)