Stalkkaukset!

torstai 29. lokakuuta 2015

Heippa! Kattelin tossa tota Maria Veitola yökylässä ohjelmaa ja oon ihan järkyttynyt tosta Anusta, en oo koskaan tykännyt tosta naisesta, mutta toi ohjelma jotenkin anto vielä viimesen silauksen siihen :D Se ämmä  vinku joka asiasta ja valitti kaikesta, kuin törkeetä :O Ja selän takana alko lässyttämään ,että haluaa ton naisen lähtevä pihalle sieltä .. ''Heitetään se pihalle, en halua että se jää tänne, sulla on kauheet vaatteet, tarvitsisit kauneusleikkauksen, sä syöt väärin sun perunan, laita nyt herranjumala meikkiä päälle sä näytät niin hirveältä, tässähän menee ruokahalut???? jne'' :D Miten joku kehtaa olla tollanen tv:ssä?? Noh , tollahan tavalla sitä julkisuutta ja huomioo saa kun ei muulla tavalla näköjään ole tarpeeksi saanut tähän mennessä.. Äääh myötähäpee on suunnaton ja aivan samanlainen kuin kahesta muusta ohjelmasta, hottikset ja paratiisihotelli -.- Mut silti noita on vaan pakko katsoa joka kerta kun ne tulee !

Mutta nyt toisiin asioihin taas vaihteeks, syöminen on tuskaa.. Ei jotenkin maistu yhtään mikään oikeestikkaan, tekee mieli vaan olla syömättä koko ajan ja keksiä kaikkia tekosyitä koko ajan, ettei mun tarvitsis syödä yhtään mitään. Mutta toisaalta mun takaraivossa on ajatus koko ajan, että mun on PAKKO syödä, en halua siihen anoreksiapaskaan kunnolla takasin. Nyt vielä kun mun elämä on muuttumassa radikaalisti tässä vähän ajan päästä, niin ei mulla oo varaa retkahtaa takas tohon. Tällä viikolla en oo käynyt kuin eilen salilla ja ryhmiksessä mutta kulutin siellä kaiken kaikkiaan reilut 3h aikaa ja kyllähän sitä EHKÄ huomenna kerkeis vielä jos jaksaa ja sillein. Ajattelin olla selvinpäin koko viikonlopun taas jos en keksi mitään järkevää tekemistä. 

Yksi ihana ihminen on ollut täällä monta yötä ja mä en varmaan osaa enään nukkua edes yksin tän jälkeen, mutta ei mun kuulemma tarvitse stressata siitä :D Kun päästään muttamaan kohta, niin matkat lyhentyy joka paikkaan paitsi mun työpaikkaani (pidentyy todella paljon, mutta siihen on vaan totuttava ja tolla ''joka paikalla'' tarkotin, että lyhentyy matkat ton ihanan ja mun välillä :DDD).. Tänään mietin vähän herra T:eetä, miten ihminen saakin mun pään noin sekasin. Nyt en haluais enään jutella tai ajatella tota ihmistä yhtään en vaan pysty, mulle tulee suunnattoman pahamieli ja hyväkskäytetty olo en jaksa sitä taas. Tää viikko on mennyt hyvin tähän mennessä niin pakko vaan jatkaa eteenpäin SAMAAN MALLIIN ja jättää kaikki menneet taakse. 

Juodaan tässä ties monennetta kupillista teetä ja puhutaan kaikkea, kunnes mulle tuli mieleen että voisin tässä välissä kun toinen on suihkussa ja pienet mun veljen kanssa niin kirjottaa tänne blogiin vähän pidemmälti jotain kun en oo vähään aikaan kirjottanut mitään pitkää kirjotusta. Eipä tässä nyt mitään kauheen järkevää ole mutta jotain edes :)

XOXO: Nansku

2 kommenttia:

  1. Olisko se Veitola kuitenkin vaan lapsellinen, lässyttävä idiootti, joka ei arvosta isäntäväkeä sen vertaa, että kampais edes naamansa ennenkuin mönkii sen isäntäväen eteen? Taitaa olla myös unohdettu, kuinka Veitola tarkoituksella hankki talkshowhunsa niitä julkisuuden heikoimpia lenkkejä, jotta pääsee koko kansan edessä vittuilemaan ja nöyryyttämään heitä. Joten olisko se niin,että sitä saa mitä tilaa? Silti Anu Saagim käyttäytyi kuin ilkeä lapsi, sekä muutenkin aiemman käyttäytymisensä johdosta, saisi painua takaisin sinne Eestiin, ja pysyä siellä. En ole koskaan ymmärtänyt ulkomaalaisia, jotka vittuilevat suomalaisille, ja jatkuvasti osoittavat epäkohtia tästä maasta. Silti heidän kelpaa täällä asua..

    VastaaPoista
  2. Olisko se Veitola kuitenkin vaan lapsellinen, lässyttävä idiootti, joka ei arvosta isäntäväkeä sen vertaa, että kampais edes naamansa ennenkuin mönkii sen isäntäväen eteen? Taitaa olla myös unohdettu, kuinka Veitola tarkoituksella hankki talkshowhunsa niitä julkisuuden heikoimpia lenkkejä, jotta pääsee koko kansan edessä vittuilemaan ja nöyryyttämään heitä. Joten olisko se niin,että sitä saa mitä tilaa? Silti Anu Saagim käyttäytyi kuin ilkeä lapsi, sekä muutenkin aiemman käyttäytymisensä johdosta, saisi painua takaisin sinne Eestiin, ja pysyä siellä. En ole koskaan ymmärtänyt ulkomaalaisia, jotka vittuilevat suomalaisille, ja jatkuvasti osoittavat epäkohtia tästä maasta. Silti heidän kelpaa täällä asua..

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita :)