Stalkkaukset!

lauantai 5. lokakuuta 2013

Viikot menee super hitaasti, mutta varmasti.. Rakkaudenhedelmä tänään 11+0 <3 Ja tää rakkauden määrä on jotain ihan suunnatonta. 

En nyt kerkee enempää kirjottamaan.. :-D

xoxo: Nansku

4 kommenttia:

  1. mitä kohtaan tunnet sitä rakkautta?kuka on onnellinen vai ''onnellinen'' isä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. _ONNELLINEN_ isä on tullut muutamaan kertaan julki tässä blogissa, jos katsot vähän tarkemmin :-D Mulla on vaikka mitä kohtaan rakkautta, varsinkin sitä onnellista ja rakkauden hedelmää <3 + vaavaa.

      Poista
  2. 24 tuntia on vrk ja viikossa 7 päivää eli aina se aika kuluu samalla tavalla,ei se ikinään sen nopiampaa paa tai hitaampaa kulu,ihan vaan tällein tiedoksi.paitsi jos olet nähnyt elokuvan click siinähän sillä häiskällä on sellainen kaukosäädin millä voi kelata aikaa eteenpääin ja kaikkea toimintoja siinä oli,hhhmm sellaisen kun saisi :) hyvää illan jatkoa vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se aika kulu samallalailla.. Tai ainakin se välillä tuntuu siltä ,että aika menee ihan sairaan nopeesti, varsinkin jos saa viettää aikaa rakkaiden ihmistensä kanssa.. ♥
      Olen katsonut kyseisen elokuvan, mutta ei oo mun mieleeni millään tavalla ja osaks senkään takia en muista siitä pahemmin yhtään mitän, kyllähän se sellanen kaukosäädin olis ihan kiva -.-'' Tai sit sellanen jolla pääsis ajassa takasin , niin mäkin olisin voinut tehdä vähän toisenlaisia valintoja joskus tässä elämässä.

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)