Stalkkaukset!

perjantai 25. lokakuuta 2013

Turhauttavaa

Mua vituttaa niin paljon, ettei mitään järkeä niin skippasin meikkaamisen ja tulin kirjottelemaan teille... Musta on niin kauheen mukavaa, että itse käytän ton miehen kanssa kaiken ajan mun elämässäni ja hän buukkaa päivänsä täyteen ihan kuin tahallaan ettei sillä ole paskaakaan aikaa mulle ja sit mulla ei ole mitään tekemistä, turhaudun ja alan angstaamaan. Toisaaltahan toi on IHAN SAMA mulle, mutta  vituttaahan se.. Pakko kait alkaa itsekkin tekemään jotain muuta kun kasvattamaan tätä valmiiks leveetä persettä tossa sohvannurkassa. 

Mä yritän tänään jaksaa vastata teidän kysymyksiin, omaan osuuteeni siis..Mitään tekemistä mulla tuskin tulee olemaan niin enköhän mä ainakin ehdi.  Tolla yhellä tuskin on aikaa teillekkään kun ei ole mullekkaan.. 

XOXO: Nansku

6 kommenttia:

  1. Ymmärrän sua hyvin..itsellä kans mies paljon töis ja kaverien kans,kun itse haluis viettää yhteistä aikaa.Mutmut..työkiireet on ok,pitäähän tienata et perhe elää ja näin.Vai missä miehes kulkee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä töissä ja treeneissä, tottakai ymmärrän etten mä voi vaatia kaikkea mutta huoh, kun tuntuu ettei tää yhteinen aika riitä mihinkään :( Kiva, että ymmärrät ♥

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)