Stalkkaukset!

perjantai 3. lokakuuta 2014

BB

Seuraako teistä kukaan BB:tä? Mä päätin joskus, että voisin muutaman jakson kattoa sitä ja musta se on niin typerä että sitä on pakko kattoa joka jakso :D Oikeesti, mikä myötähäpeän tunne mulle tulee niistä ihmisistä mä en kestä oikeesti!! ääääww!! Ei siinä, siis ihan omina itsenään ne varmasti menee sinne, mutta miks ihmiset haluaa tehdä itsestään koko kansan pellen? :D Toi ei mee mun ymmärrykseeni yhtään mitenkään, meneekö ne _OIKEASTI_ vaan sen sadantonnin takia sinne taloon sekoilemaan ja vammailemaan? Ja sitten toi, että ne on menny sinne taloon noudattamaan bb:n antamia sääntöjä ja silti rikkoo niitä jonkun 100 krt päivässä?! Onks tossakaan mitään järkeä :D? Tota ohjelmaa on tullut niin monta kautta, ettei sitä jaksa enään. Toki se on joka vuos erilainen, mutta silti.... Mä en oo oikeestaan koskaan seurannut (paitsi tänä vuonna) niin tota ohjelmaa. Mulle tulee joka kerta sellanen ''äääh, en kestä tota tyyppiä''- reaktio niin en varmastikkaan kestäis olla tuolla talossa todellakaan noitten ihmisten kanssa :D Mun pää hajoais. 

Jennan ja Danin ''suhteeseen'', Danihan on miljoonaan kertaan sanonut, että Jenna ei ole hänen makuunsa, eikä hän olis ulkomaailmassa minkäänlaisessa kontaktissa kyseiseen ihmiseen, mutta onko hän talossa Jennan kanssa sen takia, ettei siellä ole ketään muutakaan kenen vieressä olis nukkunut, pussaillut tai paneskellut? :D Varmaan, toki sitä läheisyyttä tietenkin kaipaa ja kaikkea muutakin, mutta entä jos Jenna oikeesti kuvittelee, että tosta jutusta tulis ulkomaailmassakin jotain? Kannattais siis lopettaa ajoissa ennen kuin kummallekkaan tulee mitään suurempia ajatuksia tosta. Toki se on kiva varmaan näyttää vähän suomen kansalle sitä erotiikkaa suorissa lähetyksissä :D Ja nyt kun ne rakastavaiset on eripuolilla, niin ne itkee toistensa perään koko ajan... Silti ne molemmat vuorotellen sanoo, että tuli taloon KILPAILEMAAN eikä hakemaan mitään suhteita! Tota on jotenkin niin hauskaa ja huvittavaa seurata, harmi, ettei oo tullut vielä mitään kunnollisia sekoilubileitä tai muutenkaan mitään isoa riitaa tms.. :P Sellanenhan olis parasta seurattavaa..

Mites Jarno sitten, mä en vois kuvitella koskaan edes kiinnittäväni minkäänlaista huomioo tohon ihmiseen.. Jotenkin niiiin  rasittava tyyppi, että toivon hänen lähtevän kotiinsa sunnuntaina kokonaan :D Jarnon kanssa on maailman vaikein kommunikoida, hän ei pysty kommunikoimaan varmaan kenenkään kanssa! Haluaisin tietää minkälaisia suhteita tolla ihmisellä on muutenkin ollut...

Mutta, siinä ne suurimmat varmaan mitä on mielessä tosta ohjelmasta.. :D 

XOXO:  Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)