Stalkkaukset!

lauantai 11. lokakuuta 2014

SH-Syömishäiriö


Ajattelin muutaman sanan tosta syömishäiriömöröstä puhua teille taas kerran kun en oo aikoihin keksinyt minkäänlaisia järkeviä postauksia, pelkästään tota mysteeripaskaa niin ehkä tää on sitten vähän kivempi kertoa jotain ''järkevää'' välillä! Tai en nyt oikeesti tiedä, että tuleeko tästäkään postauksesta näitä muita järkevämpi yhtään, mutta joku aihe sentään mistä kirjottaa ;___;

Toi syömishäiriöstä puhuminen on särähtänyt aika paljon mun korvaan viime aikoina, en koe enään olevani syömishäiriöinen ihminen millään  tavalla. (vaikka tiedän, että se syömishäiriö saattaa olla koko lopunelämää mun mukana).  Mä syön nykyään ihan normaalisti, tai ainakin luulen syöväni. Ravitsemusterapeutin mukaan mä syön ihan liian vähän. Syön kyllä pieniä annoksia kerralla mutta monesti päivässä, vähän houkuttelis taas alottaa noi kaloreiden laskemiset, mutta pelkään ihan hulluna että se lähtee taas käsistä ja en pysty kontroloimaan sitä kun nään ne saatanalliset numerot kaloreista naamani edessä. Tiedän, että ne ei oo mitään pieniä lukemia koska mä en kato enään yhtään mitään mitä tungen suuhuni ja karkkia menee lähes joka päivä ILMAN AHDISTUSTA :D (toistaiseksi), mutta mä pelkään niin paljon koko ajan ja nyt kun meillä on mysteerin kanssa  ollut enemmän kuin myrskyinen suhde niin mun ei tee mieli koskaan syödä mitään.. Mutta oon kuitenkin väkisin tunkenut suuhuni jotain syötävää ,korvannut ruuat leivällä vaikkapa tai sitten jotain muuta. Tonnikala-ananas-raejuusto on myös ihan jees jos ei jaksa tehä mitään muutakaan ruokaa, saa proteiiniä ja kaikkea mahollista tosta kunnolla :D Viime päivinä, mä en oo kauheesti kyllä saanut syötyä muuta kuin leipää tai suklaata + teetä tietenkin myös. 

Mun syömiset on tosiaan vähän mitä sattuu nykyään, jos joku ehdottaa että mennään heseen tai johonkin pizzeriaan niin mä oon tottakai mukana samantein (läski kun olen) :D Ja sitten syödään myös siihen malliin, että napa ratkee jossain vaiheessa. Vaikka mä tulisin todella täyteen kaikesta niin mulle ei oo vähään aikaan tullut sellasta järkyttävää ahdistusta siitä syömisestä tai täyteen ahtaamisesta.. Myöskään mistään perus safkasta ei oo tullut sitä , että tekis mieli oksentaa tai jotain. En oo ehkä kuin 3kertaa oksentanut tässä puoleen vuoteen ja oon niiiiin onnellinen siitä, ettei oo tarvinnut oksennella. Mutta vaikka mulla menee toistaiseksi ihan hyvin, niin oon ihan tyytyväinen että nyt menee hyvin vaikka mä pelkäänkin ihan hitoksen paljon koko ajan, että mulle tulee taas toi syömishelvetti eteen ja sitten kaikki kaatuu samantein. Ohan toikin aika kauheeta kun saa koko ajan pelätä ihan sikana että jos jossain vaiheessa joku juttu kaatuukin jne. 

Mä tykkään todella paljon tehdä ruokaa ja leipoa, joka päivä tuleekin tehtyä ainakin 2 ruokaa, paitsi viikonloppusin kun syödään noita jämiä mitä tuolla kaapissa sattuu olemaan :D Mutta siis, teen lähes mitä vaan ruokaa tai leivon ihan mitä tahansa, viime aikoina on tullut tehtyä piirakkaa (suolasta ja makeeta), mokkapaloja, lettuja, pizzaa (pohjakin tehty itse tietenkin), sämpylöitä, pullia, ja mitähän muuta :D Sitten ihan perus kotiruuat on ihan parhaita mitä teen päivittäin melkeen, makaronilaatikkoa, kaalilaatikkoa,kinkkukiusausta, kaikkia mahdollisia keittoja, kasvissosekeitto on ehkä parhainta keitoista jaaaa kaikkee muuta tosta väliltä :D  

Voisin koittaa tehä myöhemmin mysteeristä ja mun syömishäiriöstä postauksen (tai siis mysteeri saa kirjottaa sen jos haluaa tai sitten sanelee ja mä kirjotan.) Jos se suostuu jotain mielipiteitään tosta asiasta edes kertomaan, JOS ja kun me vaan saadaan nää kaikki asiat tässä kuntoon niin uskaltaisin ehdottaa sille jotain sellasta. Musta olis kanssa nimittäin mielenkiintoista nähä että mitä se on mieltä tästä, kun se ei todellakaan suostu mulle paljon mitään puhumaan niin ehkä kirjottaminen olis silleKIN helpompaa hommaa sitten?! En tiedä. Voihan sitä aina kaikkea yrittää ainakin :D Tänään jotain pientä tosta mun syömishäiriöstä silleen ohimennen puhuttiin mutta ei mitään sen kummempaa oikeestaan. Mysteeri vaan sano, että on tyytyväinen  siihen kun oon saanut ton kuosiin jotenkuten paremmin ku aikasemmin jne. En uskaltanut vielä sen kummemmin ehdottaa tota kirjottamis juttua :D!

Mutta ei mulla muuta, paitsi että herra X älä oo vihanen mulle :D

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)