Stalkkaukset!

lauantai 18. lokakuuta 2014

Saatana!

Hienosti alko tääkin päivä kauheella tappelulla ja sekin vaan siitä kun mainitsin ton ihmisen yöjuoksuista, ei vastannu taas eilen puhelimeen ja ilmesty aamulla klo: 9 himaan?! Onks toi ihan normaalia oikeesti???? Pitääks mun kestää tätä?? Mä olin nyt kauhee ämmä ja pilasin ton ihmisen päivän, mun käskettiin haistaa vittu ja syödä paskaa ja mitähän muuta :D Mahtavaa vuosipäivää mysteeri, kiitos hei!

XOXO:Nansku

2 kommenttia:

  1. Pitäiskö sun yrittää saada apua tohon masokismiin niin ettet antais enää ittes jäädä suhteeseen, jossa sua ei arvosteta...? :/ Tuhlaat oikeesti ihan turhaa hyviä vuosia parisuhteeseen, joka vaan hajottaa sun päätä. Lue vaik kaikki merkinnät parilta viime kuulta mitä oot kirjottanu ja mieti mitä sanoisit sille ihmiselle joka ne tekstit on kirjottanu. En tajuu miks piinaat itteäs jatkuvasti ja jotenki... Vaik sulla ei syömishäiriötä enää oo ni sanoisin et toi suhde on kyllä yks itsetuhonen tapa mikä sulla on jäljellä. Sulla on vaan yks elämä ja onks oikeesti sen arvosta pysyy paskassa suhteessa ku kestää hetken aikaa ikävää ja surua ja päästä sit yli?

    VastaaPoista
  2. Ei se ole mun mielestä masokismistä ollenkaan jos rakastaa ihmistä maailman eniten eikä halua luopua siitä vaan yrittää kaikkensa, että tää juttu toimis ihan tosissaan, mutta jos mä oon ainoo ketä yrittää ja toinen vaan väittää että se haluaa olla mun kanssa yms niin emmä tiedä jaksanko yksin kuitenkaan pitää kaikkea kasassa. Johan tässä taas viikko meni kunnes mä avasin ison turpani :D

    Piinaan itseeni tosiaan, että oon koskaan mennyt edes rakastumaan tai sekaantumaan yhteenkään miespuoliseen olentoon joka tässä maapallolla on. Ja oon 1000% varma, että jos heitän nyt mysteerin pihalle, niinkuin luultavasti teekin niin mun syömishäiriö puhkeaa kukkaansa taas pahemman kerran, ei se noin vaan poistu koskaan !

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita :)