Stalkkaukset!

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ikävä ja lässynlää


Mulla on ikävä sua, mä en voi ottaa suhun yhteyttä, haluaisin kyllä! Mulla on ihan raastava ikävä.. Haluaisin tietää, mitä sulle kuuluu? Ajattetko sä koskaan mua? 
Miksi sä et ole ottanut muhun yhteyttä vaikka tiedät, että odotan sitä? Miksi???? Miksi näitä kysymyksiä pyörii mun päässä? Miksi tää ikävä raastaa mun sydäntäni päivästä toiseen entistä kovempana? MIKSI mä olen niin surkea , etten osaa itse vastata noihin kysymyksiin? Miks helvetissä mä en vaan anna periks tälle ja ota yhteyttä? 

Mulla on niin kamalan kylmä ilman sua, niin kylmä ettei sillä ole määrää ja mulla on niin kamalan kylmä ilman sua, teinkö jotain väärää? Mulla on niin kylmä ilman sua.
Mulla on niin kivinentie ilman sua, auki haavat sielusta se hiertää.. Enkä sieltä ulos pääse ilman sua, ympyrää se kiertää.. Niin kivinen on tieni ilman sua.. Mulla on niin iso ikävä sua.. sade kylmä sisälleni hakkaa.. Mulla on niin iso ikävä sua, muu olemasta lakkaaa.. IKÄVÄ ON MULLA ILMAN SUA, EIKÄ MULLA OLE MITÄÄN ILMAN SUA!! 



Toi oli siis eilen kirjotettu toi yllä oleva teksti, kun jouduin sairaalaan niin en sitten pystynyt kirjottelemaan.. kolme piikkiä ja sitten tuli helpostus.. toistaseks ainakin, kattoo nyt että mitä tässä taas tulee tapahtumaan.. Tänään jaksoin tehdä kanakeittoa ja syödäkkin sitä... Oli herkkua, muuten tää päivä on mennyt sängyn pohjalla maaten ja miettien, että tämmösenkö elämän mä sitten tosiaan tahdon? NOT! Mä en halua todellakaan maata koko loppuelämääni tässä sängyn pohjalla ja miettiä että mikä mun elämässä on vialla oikeestaan!

Eipä mulla ollut muuta kuin tommosta paskan lässytystä taas tälläkään kertaa.. Koittakaa selvitä rakkaat <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)