Stalkkaukset!

tiistai 16. heinäkuuta 2013

ihmiset on perseestä!!

Moneskohan uneton yö tää taas onkaan mulle.. Mä nukuin viime yön ihan suht hyvin, nukahdin joskus kahen - kolmen aikaan ja heräilin suht aikaisin. Mun olis aika saada unirytmit nyt kuntoon, mutta ei tää tunnu onnistuvan ilman nukahtamislääkkeitä. Tänään ajattelin, että meen aikasin nukkumaan ILMAN nukahtamislääkettä ja tässä mä taas hengailen tähän aikaan.. Ravasin äsken vähän ympäri kämppää, kävin juomassa ja vessassa ja tulin takas sänkyyn.. Mutta oon edelleen ihan pirteä!! Miksei mua väsytä, mä haluan nukkua!! No toivottavasti tän seuraavan tunnepurkauksen jälkeen saisin paremmin unta kun on pahimmat ''paineet'' poistettu aivolohkoja hiertämästä :)) Tästä saattaa tulla pienimuotoinen tunnekuohaus nyt teille rakkaat lukijat, mutta toivottavasti jaksatte lukee ihan loppuun asti tän :'D

Mä tein muutamalle ''ystävälle'' sellasen pienen katoamistempun, yhtenä iltana (pari kolme päivää sitten, ettei siitä sen kauemmin kuitenkaan vielä ole...) sanoin vaan hyvästi ja sit sen jälkeen en oo vastannut puhelimeen enkä viesteihin Joita jopa YKSI ihminen on raaskinut ,soittaa yhden puhelun ja laittaa yhden viestin.. Yhtäkkiä niillä on nyt kauhee hätä, että ei kait Nansku ole tehnyt sitä kauan lupaamaansa itsemurhaa?! No valitettavasti noi jutut ei nyt oikein uppoa muhun.. Olkaa huolissanne, jos luette tätä blogia niin ihan sama.. Joudutte ehkä silti olemaan huolissanne, eihän sitä voi tietää mitä mun hullussa päässäni liikkuu milloinkin.. Ainoa ihminen joka tietää on herra X koska kerron hänelle totuuden mukaisesti kaiken. Palatakseni näihin ''ystäviin'' he luulevat mun pelleilevän koko ajan kaikilla asioilla, ensinnäkin se että ne on huolissaan on ihan tosiaan ja todellisuudessa täyttä paskaa.. eilen vielä ihminen joka on puhunut mulle tyyliin: ''oot ihana, tykkään susta ihan kauheesti, voisin jopa suunnitella seurustelevani sun kanssa ja plaaplaaplaa'' Niin puhuukin selän takana ihan toisella tavalla.. "Joo se nansku on ihan kauhee huomionhakuinen teinihoro mun mielestäni, eikä mulla ole minkäänlaisia tunteita häntä kohtaan, koskaan ollutkaan! Nansku on yks daiju, ettei sillä niin väliä vaikkei siitä hetkeen kuuluisikaan yhtään mitään...! Nansku vaan haukkuu muita seläntakana ja kaikkee muuta tommosta''.. Arvatkaapa huviksenne kuinka hyvältä on kuulla tommosia juttuja __SELÄN TAKANA PUHUTTAVAN__???  Vittu mä olen ihminen joka pystyy sanomaan kyllä kaiken suoraan jos siltä tuntuu, vaikka se ehkä vähän loukkaiskin toista ihmistä.. Varsinkin näille 'ystäville' eri asia on sitten sisarukset ja muut sukulaiset, heille oon hieman suvaitsevampi ja nielen vähän enemmän juttuja heiltä. Mutta voi huoh mitä paskan jauhantaa tässä on tapahtunut. Millähän tavalla mä olen ensinnäkin teinihoro??? Ja toiseks, en harrasta edelleenkään sitä selän takana puhumista, mä ihmettelen että miten joku ihminen edes kehtaa väittää enään mitään tommosta varsinkin kun itse harrastaa sitä pahimmalla mahdollisella tavalla.. Mua vaivaa noi asiat niin jumalattomasti, että Nansku pysyy vähintään viikon nyt ihan hissun kissun ja siinähän ihmettelevät olenko tappanut itseni, vai osastolla, vai onko mulla muuten vaan jotain muuta tekemistä, vai olenko mä kenties saanut kuulla niiden paskanjauhannasta ja löytänyt paremmat ystävät niiden tilalle..!?!?!!! Ehkä nämä mun feikki ''ystäväiset'' nyt alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, ettei mun kanssa kannata pelleillä tollasilla asioilla kuten paskanjauhaminen.. oon itsekkin tullut siihen tulokseen, ettei siitä ole kuin harmia .. helpommalla pääsee joka kerta kun kertoo sen totuuden ihan reippaasti vaan ja rehellisesti.. Aikuisia ihmisiä kuitenkin kaikki tässä ollaan niin ei pitäis olla minkäänlainen ongelma kenellekkään. 

Anteeks, mutta mua pistää vihaks tämmönen ihan suunnattoman paljon. Ja sit toiseks kun oon sellanen ihminen joka ei osaa periaatteessa missään tilanteessa pitää turpaansa kiinni vaan aina suunapäänä ajattelematta kailottamassa kaikkee mahdollista, niin voitte vaan kuvitella kuinka paljon mun tekis tälläkin hetkellä laittaa muutamat viestit kyseisille ''ystäville'' tästä jutusta. Mutta pidän pääni ja päätökseni, etten ilmota itsestäni yhtään mitään niin ehkä nää sitten oppii tän kantapään kautta oikein kunnolla ;)

Mutta nyt rakkaat, kello on yö ja mun täytyy varmaan taas aikaseen aamulla päästä ylös sängystä, eli nyt hyvää yötä ja kauniita unia.. Koittakaahan olla ihmisiks ja palataan taas. Laittakaa mulle ihmeessä kommenttia tulemaan että mitä te ootte oikeesti mieltä tästä selän takana puhumisesta!!

XOXO: Nansku

2 kommenttia:

  1. No tosi ikävä lukea tollasta tekstiä,kerta sulla tollaset fiilikset :(
    Nyt tyttö mä kehotan sua sanomaan ihmisille aivan suoraan sun fiilikset tarkoitan näitä sun "kavereita",no netissä on oikeasti vaikea tulkita ihmisiä,ei ikinään tiedä mikä fiilis oikeasti on ja huumorintajua on monenlaista,siis "mulla hyvä" ja sitten on sitä huonoa:D.Ei siis tsemiä ja halauksia,on tämä elämä kummiskin hieno elää toivottavasti pitkään ja onnelisena,koska toista yritystä ei tule,kannattaa löytää aina ne paremmat puolet.No se mun mielipide ei saa luovuttaa.T:tsätti,se joku kamusi,toivottavasti vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, en nyt tiedä kuka kamu olet mutta eipä sen niin väliä.. Tosiaan nämä ''kamut'' tietää nyt mun tunteistani oikein huolella, koska joku ihana ihminen oli linkannut heille tämän mun blogitekstini eli eipä jäänyt epäselväksi enään kenellekkään se asia ainakaan :D Mutta emmä kyllä ton jälkeen ainakaan mun elämästäni uskalla kenellekkään kertoa yhtään mitään, koska tää yks kyseinen henkilö nyt vähän oli mitä oli ;)

      Ja tottakai netissä on vaikea tulkita ihmisiä varsinkin jos ne ihmiset on täyttä paskaa suomeks sanottuna. Pistää suututtamaan ihan kauheesti kun jotkut ei vaan ymmärrä silleen kaikkea :D

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)