Stalkkaukset!

torstai 21. toukokuuta 2015

ääh :(

Mun piti kirjottaa teille tänään ihan sikana päivällä mutta oon nyt niin kännissä että jätän sen huomiseen!!  Tossa on kaikki mitä sain eilen kirjotettua.. :D Ja toikin oli joskus neljältä yöllä, mua harmitti todella paljon kun piti tänään alkaa viettämään viikonloppua Mikon kanssa ja keksittiin kaikkee kivaa tekemistä, piti mennä toiselle paikkakunnalle ja kaikkea, kunnes sitten eilen Mikko ilmotti viestillä että suunnitelmat muuttu ja sillä on keikka kaukana jonne sen pitää mennä :( Ymmärrän toki, että harrastukset menee edelle, eikä me olla kuin kavereita.. Mutta voi tätä pettymyksen määrää minkä tuo aiheutti mulle.. Taas kun oon vihdoin kiinnostunut oikeesti jostain niin kuseeko nää kaikki sitten taas tälleen? Meille tuli sitten pieni sanallinen riita ja mä itkin silmät päästäni varmaan 2tuntia putkeen, kunnes sitten soitin kaverille että nyt lähetään baariin ja vedetään perseet olalle :D Nyt Mikko on ollut todella vaisu tänään sen eilisen riitelyn jälkeen, varmaa vaivaa hänenkin mieltään asiat vaikka ei miehenä sitä silleen suoraan sano/näytäkkään.. Mua vaan ärsyttää että avauduin mun vitutuksesta aika lahjakkaasti ja kusin nyt sitten kaikki kerta heitolla taas tyylikkäästi! Nyt Mikosta ei kuulukkaan ennen sunnuntaita sitten yhtään mitään, että saa nähä kuuluuko senkään jälkeen jännityksellä jäämme odottamaan :/ 

XOXO: Nansku

2 kommenttia:

  1. Etkö sitten naisena (sarkasmia koska miehiä ja naisia on niin paljon erilaisia!) voi suoraan pyytää anteeksi ja selittää avautumisesi syytä sen sijaan että vaan odotat ja odotat?

    VastaaPoista
  2. Tottakai mä pyysin anteeksi samantein kun olin tajunnut, miten typerästi taas kerran käyttäydyin. (kuten joka kerta niin tehtyäni), mutta mies otti sen aika vaisusti vastaan, eli en tiedä mitä tulee tapahtumaan. Odotellaan nyt sunnuntaihin ja katellaan kuuluuko henkilöstä enään mitään vai ei.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita :)