Stalkkaukset!

maanantai 4. toukokuuta 2015

Diipadaapaa

Tekis mieli kirjottaa vaan koko ajan kaikkea diipadaapaa, mutta en keksi mitään järkevää kirjottamista.. Tänään on ollut ihan perus tylsä ja tyhmä maanantai, ettei voi tästäkään päivästä mitään kertoa. Maanantait on viikon tyhmimpiä päiviä, en tykkää yhtään.. Ei ahdista mutta kuitenkin sellanen ryytynyt olo koko ajan ja pitäs päästä taas arkeen kiinni. 

Lähden kaverille tästä saunaan kohta jos sais vaikka vähän tätä limaa irrotettua sen kautta. Sanotaan aina, ettei kuumeessa ja flunssassa sais mennä saunaan mutta kyllä mun on nyt vähän niinkuin pakko mennä :D Ei oo onneks niin korkee kuume ,että en pystyis tekemään mitään tai menemään saunaan. 

Kattelin areenasta Nikke Ankaran tarinaa siitä katoamisesta ja psykoosista yms, mielenkiintoista kuunneltavaa.. Oon tykännyt Nikestä todella kauan <3 :) Ja älytöntä se, että joku ihminen toivoo toisen kuolemaa niinkuin tossa jutussa kerrottiinkin.. Huhhuh, kannattaa varmaan kirjotella tonne nettiin tollasiajuttuja. Toinen juttu on se, että ihmiset on kuvitellut ton olevan markkinointikikka?? Mitä helvetti ihmisten päässä pyörii oikeesti... äääww

Mutta nyt on mentävä, tulipahan taas vähän lässytettyä teillekin tässä välissä.. Hauskaa päivän jatkoa kaikille <3

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)