Stalkkaukset!

tiistai 5. toukokuuta 2015

Väsymys

Tein taas sen ja kusin kunnolla just valmiin postauksen :@ Että muuten suututtaa ihan sikana kun tää paska ei aina kerkee tallentelemaan niitä ääääww!! Eipä siinä onneks mitään ihmeellistä ollut, enkä ees muista taas puoliakaan mitä lässytin siihen mutta ei se mitään kirjottelen nyt jotain mitä mieleen tulee sitten kerta toi meni päin peetä :#

Syömiset on menny miten on eli ei kovinkaan hyvin, enkä jaksa stressata nyt niistä yhtään , syön jos syön ja sit jos en ni sit en en jaksa miettiä sitä sen kummemmin.. Nyt hain kotiintulomatkalla kokiksen ärrältä ja ajattelin sen juoda tässä :D En oo varmaan viikkoon juonutkaan kokista (mikä on aikamoinen saavutus multa joka on ollut kokis riippuvainen varmaan sata vuotta). 

Meni viime yö valvoessa taas varmaan kolmas putkeen ,en millään saanut unta ja pyörin ja pyörin vaan sängyssä minkä kerkesin ja ei tullu yhtään mitään. Sit nousin sängystä ja kattelin netistä poliisien kotihälyytyksiä ainakin 5 jaksoa ja joskus 5-6 aamulla sitten olin nukahtanut sohvalle ja heräsin 7 aikaan ihan järkyttävään väsymykseen :s Todella paskaa herätä siihen, että kun avaat silmät aamulla joko sun silmiin sattuu niin paljon ettet saa niitä auki väsymyksen takia tai sitten päätä särkee ihan suunnattoman paljon. 

Flunssa on vähän onneks helpottamaan päin, yskää on vielä vaikka kuinka paljon, mutta poistumaan päin onneksi. Nyt katon fitnesspäiväkirjat ja löhöön sohvalla kokiksen kanssa :D Hauskaa iltaa kaikille.

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)