Stalkkaukset!

maanantai 25. toukokuuta 2015

Diipadaapaa

Kyllähän se Mikko laittoi viestiä eilen (tosin vasta joskus 22.00 jälkeen illalla) ja kerto vaan että vituttaa ihan tajuttomasti ja muutaman muun angstausviestin. En osannut auttaa häntä yhtään mitenkään ja tuli jotenkin sellanen herääminen ,että tajuan taas paremmin sen, että Mysteerille oli välillä vaikeuksia ymmärtää mua ja auttaa joissain asioissa  :(  Sitten Mikko hiljeni ja nyt ei oo taas tänään kuulunut yhtään mitään, en viitsi olla häiriöksi jos hän haluaa itsekseen miettiä asioita yms. 

Alotin tän kirjottamisen joskus kolmen aikaan ja kello on nyt 19:15, eikä Mikosta ole edelleenkään kuulunut yhtään mitään. Mulla on huomenna vähän pidempi päivä ja herätys ennen 6.00 Vähän stressaa toi mutta minkäs teet kun täytyy muutama tunti tehä sisään duunissa :D Tänää on väsyttänyt ihan tajuttoman paljon vaikka nukuin jonkun 3h päiväunetkin tosin yöllä en saanut kauheen aikasin unta, mutta nukuin hyvin sitten kun nukahdin. Ootin yhen melatoniinin ja sen avulla viimein sitten sain unta, noista melatoniineistä sen verran että nään ihan järkyttäviä unia kun otan sellasen illalla :D Välillä tosi raakoja ja pelottavia toden tuntuisia painajaisia, mutta useimmiten sellasia ns: seikkailu-unia :D 

Oon tehny mun lempparibiiseistä teille postausta jo jonkun aikaa, mutta en oo kerennyt listaamaan vielä edes suurintakaan osaa siihen eli se jää varmaan loppuviikkoon AIKAISINTAAN, mutta ei sillä onneks oo mitään kiire.. 

Nyt meen leipomaan mustikkapiirakan kun iski kauhee makeenhimo!! 

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)