Stalkkaukset!

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

iltainen lässytys

Kerron tähän aluks vähän taas kaikkea typerää ja katotaan jos sitten tulis jotain järkevämpää loppuun, tuskin kyllä. Ei ole Mikosta kuulunut yhtään mitään kuten arvelinkin, pahoin pelkään nyt että tää oikeesti oli tässä. En laittanut itsekkään viestiä nyt sitten kun en viitsi olla vaivaks, toisaalta vois ohimennen kysästä että onko fiilis kohentunut yhtään mutta äääh, pelottaa niin paljon että tulee taas feidatuksi :D Olis pitänyt alunperinkin pysyä etäisenä niinkuin ajattelin aluksi tehdäkin. Ja sitten kun Nansku taas pitkästä aikaa kiinnostuu jostain niin tapahtuu näin joka kerta sama juttu, ehkä en uskalla enään edes tutustua kehenkään kun ei tässä ole yhtään mitään järkeä millään tavalla. 

Mikään ei maistu oikein miltään ruoka siis ja kaikki tuntuu taas niin turhalta, muutenkin tässä elämässä, vituttaa vähän kaikki ja ärsyttää ihan suunnattomasti,. olis taas sellanen maanalle katoomis fiilis mutta en taida jaksaa ees sitäkään :D  Mietin että lähtis vielä vähän pyöräilemään ,mutta en taida jaksaa koska oon vähän ollu kipeenä, selkää särkee ja kuumetta, ei pahasti mutta kuitenkin vähän.. Olin töissä  kuitenkin ja meen kyllä huomennakin. 

Katoin tossa olet mitä syöt ja järkyttävää mitä annoksia yks ihminen pystyy syömään yhellä ruokailulla, syön varmaan sen  verran päivässä kun noi vetää yhtenä ateriana ::D

Unohdin laittaa tän kirjotuksen aikasemmin tänne blogiin eli lisäys tähän loppuun ,en laittanut Mikolle viestiä eikä hänestäkään ole edelleenkään kuulunut yhtään mitään. Oon ahdistunut niin en kykene laittamaan edes viestiä saatika sitten soittamaan hänelle.. 

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)