Stalkkaukset!

lauantai 16. toukokuuta 2015

Uusia tuttavuuksia

Eilen oli hyvä päivä :) Oltiin näkemässä yhtä baaritutun tuttava pariskuntaa ja muutamaa kaveria, oli kiva tutustua uusiin ihmisiin vaikka ei seurustellakkaan baaritutun kanssa :P Otettiin vähän viiniä hyi yök :D Ja sitten mentiin baariin pitämään hauskaa ja viettämään yhden näiden kavereiden syntymäpäiviä ja mulla oli tosi hauskaa.. Sain pelkkää positiivistä palautetta, että en näytä tän ikäiseltä vaan n.8vuotta nuoremmalta :D:D Ihan mahtavaa <3 Ja tänään baaritutun ystävät on laittanut pelkkää positiivistä miten mukava olen ja muuta!! 

Mun on itse kauheen vaikea lähestyä uusia ihmisiä just sen takia kun olen niin itsekriittinen kaikesta itseeni liittyvässä, ulkonäkö on varmaan pahin paineeni ja se, että jos nolaan itseni / muut jotenkin sanomalla jotain todella typerää. . Mulla kun on tunnetusti maailman paskin huumori ja nauran kaiken lisäks omille jutuilleni liikaa :D Kunnes tajuan, ettei kukaan muu naura sille jutulle ja sitten punastelen loppuajan ja mietin päässäni että miks helvetissä menin sanomaan tolleen :D Vanhat ystävät on just hyviä sen takia, että ne tietää miten nolottava ihminen pystyy toinen olemaan ja tietää kaikki tekemiset, sanomiset ja muut hyvin kun tuntee toisen läpikotaisin suurinpiirtein. 

Mutta nyt me lähetään hamppareille :P Hauskaa lauantaita vaikka tää päivä tuntuukin ihan sunnuntailta johtuen tosta torstaista joka oli pyhäpäivä !!

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)