Stalkkaukset!

lauantai 24. elokuuta 2013

Ruokapäiväkirja

Joitain ihmisiä nyt sitten kuitenkin kiinnostaa mun syömiset niin kirjotan tähän alas nämä.. 

9:00 Aamulla poikkeuksellisesti vain kupillinen teetä.. yleensä yritän edes vähän syödä jotain, mutta nyt ei pystynyt kun oli niin huono olo heti herättyä.. ja ei muuten johtunut krapulasta tällä kertaa.. 

12.00: Raejuustoa 50g (45kcal)
kesäkurpitsa 25g (4,3kcal)
tonnikalaa tomaattikastikkeessa 30g (29kcal)
Jäävuorisalaattia 30g (3kcal) 
Avomaankurkkua 40g (4,4kcal)
Tee, ilman sokeria ja maitoa 150g (1,5kcal) Tosta teestä nyt ei välttämättä tarvitsis laittaa tai laskea noita kaloreita, mutta mä oon aina laskenut ne kuitenkin. 
=140kcal

15:00 Kananmuna keitettynä 42g (60kcal)
kesäkurpitsa 33g (5,6kcal)
tomaattia 58g (12kcal)
Tonnikala paloina öljyssä 55g (94kcal)
Hernemaissipaprika 57g (39kcal)
210kcal

Huomasin että tossa kolmen aikaan tuli syötyä itsensä ihan räjähdys pisteeseen että illasta täyty vähän vähentää :D Sain sitten jonkun ihmeen päähänpistoksen , että pakko saada jonkunlaista kasviskeittoa. Pienoisen pohdiskelun jälkeen tein kesäkurpitsa-tomaattikeittoa, mutta kalorilaskurista ei löytynyt sillä nimikkeellä mitään niin laitoin tomaattikeitto, itsetehty. Ja ilta ruokakin viivasty sellasella tunnilla, mutta ei se kait niin vaarallista ole.

19:00 Tomaattikeitto, itsetehty 125g (51kcal)
Raejuusto 34g (31kcal)
=82kcal

Tohon asti meni loistavasti.. 21:00 Iltapalalla söin kananmunan ja kaks paahtoleipää, tuli maha niin kipeeks ettei mitään järkeä. Mutta silti mun tekis mieli lisää ja lisää niitä ihania ja rapeita paahtoleipiä. Mikä helvetti mussa on vialla kun en vaan osaa lopettaa tota syömistä kun alotan sen? Olis se sitten tota raejuustoa pelkästään niin voisin mättää vaikka kilon sitä turpaani samantein.. Noista en ees viitsinyt vaivautua laskemaan mitään kaloreita kun vitutti oma olemus niin paljon , ettei rajaa taas kerran. Mutta silti.. Jos vielä yhden kävis syömässä!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XOXO: Nansku

5 kommenttia:

  1. Muutenhan toi on aika hyvä ohjelma,jätä vaan leipä pois,oikeestaan mä suosittelen vhh-ruokavaliota ei tarvitse laskea kaloreita ja nälkä lähtee ja muutenkin mä oon sen verran lukenut aiheesta,että viljat on todella haitallisia ihmiselle,ite noudatan tota antti heikkilän linjaa,on kyllä helvetin hyvä olo koko ajan :) okei okei myönnetään silloin tällöin pizza maistuu onhan se hyvää kuhan liian usein ei maistu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei varmaan kauheen monelle muullekkaan anorektikolle tule pieneen mieleenkään toi kaloreiden laskemisen poisjättäminen.. vai mikskä sitä nyt sitten sanotaankaan :D

      Poista
  2. niin niin siis sä olet sairas vai?

    VastaaPoista
  3. Mä luulin että olet joku 350 kiloinen elefantti,mutta siltikin vhh-ruokavalio on terveellisin tapa syödä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sun kannattaa varmaan lukee noita aikasempia postauksia.

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)