Stalkkaukset!

torstai 22. elokuuta 2013

Syöpöttelyä

Tänään tuli syötyä vähän liikaa noita kaloreita ja sekin johtuu siitä että söin kolmen aikaan päivällä tollasen nutrilett pastan jossa on ihan sairaan paljon kaloreita.. (274)!!!! Mutta alle 800 jäi taas koko päivän kalorit.. voisin laittaa tähän taas, että mitäö oon syönyt jne..

9:00, nutrilett juoma (joku suklaa sellanen purkki ja join siitä puolet ja kalorilaskurin mukaan 165g/106kcal.)
12:00 sama ku aamupalalla eli 165grammaa sitä nutrilett litkua ja kaloreita 106.. 
15:00(noin), nutrilett pasta carbonara,raejuustoo,kirsikkatomaatteja muutama,jäävuorisalaattia ja tonnikalaa tomaattikastikkeessa = 382kcal.. 
18:00 raejuustoo 60g,tonnikalaa tomaattikastikkeessa 35g,sipulia 9g,kirsikkatomaatteja 42g,kesäkurpitsaa 25g.
Ja iltapalaks, kesäkurpitsaa 40g,raejuustoo 40g, jäävuorisalaattia 54g, tonnikalaa tomaattikastikkeessa 36g =82kcal..
Ja koko päivän kalorit oli tollaset 785, oon vähän pettynyt ku aattelin etten ehkä ihan noin paljon kuitenkaan söis tota salaattia tai tonnikalaakaan ,mutta no.. kuitenkin alle 800 ,kuten pitikin.Purkkaa oon syönyt silleen, että nyt on posket niin kipeet ettei pahemmin enään jauhetakkaan sitä :D 

Viikonlopusta tulee ihan helveitn vaikee suoraan sanottuna, kun herra Ö muistaakseni se oli se ,niin on kait tulossa tänne.. Enkä kehtaa sille sanoa että oon super laihiksella,etten nyt voi syyä tota ja tota niin kait mun on sallittava itselleni vähän vapauksia tohon viikonloppuun, oon sentään NIIN HYVIN vetänyt tän viikon noilla alle 800 kaloreilla :)) Vai sallitaanko se syöminen sopivissa rajoissa? Ajattelin, että leipälautasellinen + se että laskee kalorit niin riittäis ettei söis noita nutrilett mössöjä viikonloppuna korvaamassa yhtään mitään ruokia. 

Olotila on ollut jo parempi tänään, vähän huonoo oloo ja tolleen mutt a kuitenkin parempaan jo.Mutta katsellaan jos tuun taas huomenissa kirjottelemaan teille jotain tänne, jos jaksan ja kerkeen en tiedä vielä :) Kukaan ei oo rohkaistunut laittamaan mulle ensimmäistäkään postaustoivetta, niin en tiedä mistä te haluatte että kirjotan!! 

XOXO: Nansku

5 kommenttia:

  1. moikka kirjoita vaikka mitä lintuja olet nähnyt kesän aikana ja kaikki kellonajat missä ja milloin tai vaikka heinäsirkoista se saattaisi olla yhtä kiinnostavaa kuin tämä kaloreiden laskenta ja mitä olet syönyt milloinkin ja mihin kellonaikaan.Itse kirjoitan blogia missä kerron mihin kellonaikaan,missä ja monta kertaa käyn kusella päivän aikana :) t:jonsku ja jonskun maha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo, mä jotenkin arvasin että tää aiheuttaa taas kerran erimielisyyttä, mutta ei se mua haittaa. Jos oot mun aikasempia postauksia lukenut niin kirjotan lähinnä itselleni ja en pakota ketään lukemaan tätä paskaa :D

      Poista
  2. kello 6.30 kävin kusella kun nousin sängystä sitten menin takasin sänkyyn torkutin itteäni noin 40 min vaikka en tiedä ei se kovin fiksua ole ehkä. 4 kuppia kahvia töissä naamaan ja sitten oli taas kusi hätä kello 9.00 tasan.seuraava kuppi kahvia oli sitten 12.14 ja kusi hätä tuli siinä about 12.55 ja enempään jatkuu joskus ehkä :) ai joo sitten menin kotona peilin eteen ja otin kuvan mahastani :) T: jonsku ja jonskun maha :)

    VastaaPoista
  3. Hahahahah mitä kommentteja :DD

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita :)