Stalkkaukset!

sunnuntai 4. elokuuta 2013

että näin..

Heipparallaa rakkaat lukijat, mulle on tullut anonyymeiltä sellasia kommentteja ettei mun blogissani ole mitään suuria ihmeitä tai oikeestaan mitään muitakaan ihmeitä, mitähän ihmeitä tästä blogista on odotettu sitten? Muistutan vielä teitä, ettei tätä oo pakko lukea ja ihan omaksi ilokseni kirjottelen, eli jos se ei kiinnosta teitä niin kuvitteletteko että mua jollain tavalla liikuttaa noi kommentit? :D 

Mietin sataan kertaan, että kehtaanko ees julkasta tätä seuraavaa tekstiä mutta kait mä kehtaan, ehkä mun on ihan hyvä avautua tästä teille :D 

Mutta eipä tosta aiheesta sen enempää, mun piti alunperin kirjotella mun viikonlopustani se oli jotenkin ''pelottava'' :D Koska mä en yleensä koskaan tutustu kehenkään baarissa sen kummemmin että uskaltaisin jatkoille lähteä mihinkään suuntaan.. Mutta eilen muhun iski joku ihme kyllä!! Olin kyllä ihan selvinpäin kun tämän miehen kanssa vaihdettiin numerot päivästä/alkuillasta ja jonkun aikaa kun oltiin juteltu niin sitten mä vaihdoin seurueeni kanssa paikkaa toiseen baariin.. Jossain vaiheessa iltaa tää mies, olkoon nyt vaikka sitten herra Ö, niin soitti mulle ja treffattiin siellä baarissa johon olin päätynyt loppujen lopuksi :D Jooh, mutta siis tajusitte varmaan tän jutun pointin, lähdin jatkoille herra Ö:n kanssa ja kaverit ihmetteli mihin olin kadonnut koska en koskaan tee mitään tommosta -.- kerta se on kait ensimmäinenkin.. Aamu oli ehkä ihan kauhein koskaan, heräsin ihan oudosta paikasta ja silleen, mutta ei kait siinä mitään, tässä ollaan tänään muutamia viestejä vaihdettu ja katotaan mitä tulee.. Herra X on nyt varmaan tyytyväinen kun pääsee vihdoin eroon musta, ehkä ;D Enhän mä herran jestas edes tunne tätä kyseistä herra Ö:tä millään tavalla, mutta kait mä oon jotenkin ihmeessä ihastunut siihen?! , voiks se oikeesti olla mahdollista..? Mä en haluais rakastua tai mitään koska pelkään, että loppujen lopuks mua sattuu taas ihan sikana.. Mä oon läski ja ruma niin voiko musta muka oikeesti joku tykätä millään tavalla? 

mutta mitä te teitte viikonloppuna? :D

XOXO: Nansku

7 kommenttia:

  1. No tuskinpa voi :D,mutta joo mäkin kävin panemassa tossa yhtä eukkoa ja en rakastunut yhtään siihen,harvemmin mä rakastun yhen illan panoihin.Onnea sulle toivotaan,että natsaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mielipiteitä on monia, mä en itse henk.kohtasesti kaipaa mitään yhdenillanjuttuja kyllä enkä ole koskaan kaivannutkaan.. Saattaa olla, että mä olen liian tunteikas niihin ;)

      Poista
    2. No mielipiteitä on monia, mä en itse henk.kohtasesti kaipaa mitään yhdenillanjuttuja kyllä enkä ole koskaan kaivannutkaan.. Saattaa olla, että mä olen liian tunteikas niihin ;)

      Poista
  2. Mä tutustuin mun mieheen baaris.. Juteltii siel vähä aikaa ja mentii kyl eriteille siit, mut viikon verra sit laiteltii viestei ja sit se tuli tänne yöks ja sen jälkee ollaa nukuttu vaa yks yö erillään! :D Eli voihan noi toimiiki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, mahtavaa :)) Me ollaan kanssa tän herra ö:n kanssa laiteltu viestejä tässä ja tommosta.. Saa nähä mitä tästä kehkeytyy vai kehkeytyykö mitään ;)

      Poista
  3. EI siitä mitään tule unohda se paskaläjä ,viestit on ihan perseestä.Ei kukaan jaksa tollasta joka roikkuu exässä kiinni todella omituista,kannattaa päästä irti,ei se elämä muuten siitä jatku mihinkään,sanoo herra allekirjoittanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viestit on tosiaan ihan perseestä, mutta jos välimatkaa on sellaset 200km tällä hetkellä niin ei oo vaihtoehtoa kuin soitella tai laitella niitä viestejä, oli ne kuinka perseestä sitten tahansa ;)
      Ja vaikka mä kuinka roikkuisin mun exässäni kiinni niin voi olla että olen jo jatkanut mun elämääni..

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)