Stalkkaukset!

torstai 23. toukokuuta 2013

Unet


Ajattelin eilen illalla, että voisin yrittää nukkua ilman unilääkettä kun on muutama yö putkeen menny sen lääkkeen voimalla ja sit oon ollut koko päivän ihan poikki ja silleen ryytyny muutenkin .. Pyörin sitten viel joskus puol yhen aikaan sängyssä ja valitin ku en saa unta, oli kuuma ja ahdisti ja plaaplaaplaa, yritin sitten kuitenki viel hetken mut ei siit mitään tullu niin pakko se oli taas napata unilääke naamariin ja johan tuli uni. Nyt väsyttää taas ihan sairaan paljon, mutta en voi päivällä nukkua koska valvon sit yön.. Pakko yrittää että vois pitää edes päivän taukoa tosta unilääkkeestä, niihin jää hirveen helposti koukkuun ja en jaksais sitäkään sitten!mutta ei se varmaan ens yönäkään taas onnistu vaikka kuinka yrittäis. 

Näin viime yönä jotain ihme painajaista, tai aamulla se tais olla kun vielä hetken yritin torkkua tossa joskus viiden aikaan kun heräsin ensimmäisen kerran, sit heräsin taas kauheeseen itkuun, ihan hikisenä! Toi on jotenkin ihan hirveetä taas. . ehkä se stressi tekee ton kun kaikki asiat menee perseelteen niin kait se vaikuttaa sitten alitajuntaan jollain tavalla? 

Tänäään en oo taas syönyt ku aamulla ja ei oo ees nälkä, oksettaa ja kaikkee muuta! Ens viikolla olis taas polille meni, ehkä jään sitten taas sinne muutamaks viikoks että saan kaikki rytmit kuntoon ja paranen joskus. Ajattelin, että voisin ihan hyvin taas omasta tahdostani mennä sinne muutamaks viikoks niin ei sitten tarvii tapella siitä ainakaan. Tietenkin tunnetusti mun mieleni muuttuu vielä joku viissataa kertaa vähintään tässä viikon aikana ;)

Mutta eipä mulla kummia taas :)

XOXO:Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)