Stalkkaukset!

lauantai 29. elokuuta 2015

Ei yksinäinen unta saa...

Mun mieli meinaa tehdä taas kerran tepposet, vaikka kuinka yritän pitää sen kasassa. En voi antaa ahdistukselle valtaa, en voi olla niin heikko, että antaisin ahdistuksen pilata taas kaiken. Mun on pakko pitää itseni kasassa! Mä pystyn kyllä jos sitä oikein kovasti haluan, mä tiedän että pystyn! Moni muukin tietää sen,että mä olen vahva ihminen jos vaan itse haluan sitä. Jos mä haluan olla heikko, niin pystyn olemaan sitä vaikka samantein. 

Jos mä ajattelen, että mua särkee joka paikkaan niin mua alkaa myös särkemään, oon ehkä vähän luulosairas. :D Kuvittelen kaikkea ja sitten katon googlesta vastauksen siihen, niin mulle tulee jos jokin tauti samantein! Pitäis lopettaa tää ajattelu ihan samantein. Jos mietin, että herra T vihaa mua enemmän kuin mitään, niin alan kuvittelemaan ettei hän vastaa mun viesteihin sen takia koska vihaa mua, oon epäkelpoinen hänelle ja plaaplaaplaa. Vaikka sisimmässäni tiedän miten toikin asia todellisuudessa menee.  
   Ihan päinvastoin TIEDÄN SEN!! 

En tiedä mistä kirjottaisin, vaikka mulla olis ihan tajuttoman paljon kirjoitettavaa teille. Tai en tiedä.. Olisko mulla sittenkään yhtään mitään kirjoitettavaa oikeasti? 

En saa unta, otin jo yhden melatoniinin joudun ehkä ottamaan vielä toisen koska ei auttanut toi ensimmäinen ainakaan yhtään mitään.(Vaikka yleensä yksi riittää ihan hyvin siihen , että saan nukuttua koko yön sikeästi). Väsyttää kyllä, mutta liikaa ajatuksia pääkopassa että en pysty vaan nukkumaan. 

Jotenkin sekava fiilis taas kaikesta. Päässä pyörii lähinnä se, että haluaako herra T oikeasti olla tämmösen ihmisen kanssa tekemisissä? Musta tuntuu taas, että sekoitan vain kaikkien ihmisten elämät olemassa olollani ja muuta tämmöstä. 

Ei mulla nyt taas muuta. Yritän saada unta!! ÖITÄ!

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)