Stalkkaukset!

maanantai 31. elokuuta 2015

Väsyttää Zzzz

Väsyttää niin ,että silmiä kirvelee. En saanut päikkäriaikaan unta ollenkaan niin ei voi nyt valittaa sitten. Onneks ei oo enään pitkä aika niin pääsee nukkumaan, lasken kohta sekuntteja siihen ja sitten kun se aika koittaa, niin mua ei taaskaan väsytä yhtään. Jouduin eilen ottamaan kaks melatoniinia taas ennen kuin nukahdin.. Onneks ennen 12 kuitenkin ja aamulla väsytti suunnattomasti, otin pienet torkut kuitenkin ehkä 15min ennen kuin piti nousta laittamaan aamupalaa. 

Kaupassa käynti suju suht hyvin, ainoo miinus se että mulla oli neljä pikkusta mukana kun ajattelin käydä samalla reissulla kun tultiin puistosta niin kaupalla, mutta ei ollut kauheen fiksu veto :D Noh, ostin kuitenkin kaikki mahdolliset tarvittavat kasvissosekeittoon ja nyt ne on kiehumassa tuolla kattilassa :P 

Tää on jo aika mones kirjotus tälle päivälle, mutta ihan sama :D Ei mulla oo muutakaan tekemistä ilmeisesti, niin kirjottelen siis.. Fiilis on tällä hetkellä ihan ok. Kauppareissu ahdisti mutta selvisin hengissä taas.

XOXO: Nansku ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)