Stalkkaukset!

torstai 27. elokuuta 2015

Tekee mieli taas kirjottaa, vaikkei mulla oo mitään ihmeellistä kirjoitettavaa teille taaskaan. Ette oo laittanut mulle postaustoiveita, joten voisitte laitella niitä :)? 

Tää päivä on mennyt todella hyvin ja nopeasti, mulle ei oo tullut kertaakaan sellanen olo etten jaksais tätä elämää. Jännä miten yks ihminen pystyy muuttamaan mun mielialaani näin paljon kaikkeen. 

Kirjotin ton yllä olevan tekstin eilen, en muista monen aikaan mutta kuitenkin. Nyt mun pää on ajatuksista tyhjä. Oon tyhjentänyt kaiken, avautunut kaverille liikaa tästä kaikesta mahdollisesta sotkusta ja miettinyt pääni puhki, käynyt lääkärissä, leikkinyt pienten kanssa ja ollut vaan. Musta tuntuu että oon onnellinen tällä hetkellä, mutta ilmeisesti mun kroppa ei ole ihan samaa mieltä siitä asiasta kun se meinaa pettää koko ajan jollain tavalla. Kiitos herra T:lle että se on olemassa, hänen äänen kuuleminenkin saa mut niin paljon rennommaksi ja paremmalle tuulelle, voin vaan kadota johonkin ajatuksiin ja kuunnella sen ihmisen ääntä. 

XOXO: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)