Stalkkaukset!

torstai 14. helmikuuta 2013

Leijun jossain pilvissä ♥



Heipsis, tänään on ollut super onnistunut päivä. Kaloreita on tullut 310 ja nekin vichystä ja sitten mustikkariisi välipalasta, sisko ei onneks ehdottanu minkäänlaista syömistä.. vähän kyllä pelkäsin, että hän saattais sitä ehdottaa mutta selvisin kuitenkin siitä :D Oli kaikilla tavoin muutenkin ihan mahtava päivä, kuulin heti siskolta sen ''oho sä oot taas laihtunut ihan suunnattomasti'' oooo miten hyvältä tuntuukaan kuulla tommosta ♥ ♥ Tää päivä on ollut kyllä aikamoista hälinää täynnä, ensin oli vaavan neuvola ja sieltä suoraan shoppailemaan.. 

Sitten kun tulin kotiin niin kulta oli käynyt ostamassa punasen ruusun missä on sellasta kimalletta ja suklaata + samanlaisen jääkaappimagneetin kuin se elävä ruusu on  Voivoivoi, tuli ihan tippa linssiin taas!! ihanaa  Ostin murulle semmosen hienon riipuksen, mistä tiesin että varmasti tykkää. Ja sitten kämppis oli leiponut mokkapaloja oikein kauheen kasan, mutta pääsin niidenkin syömisestä sillä kun sanoin että kävin siskon kanssa syömässä jo :D Onneks ei alkanut sen enempää kyselemään koska en haluais vaivautua, joo lupasin lopettaa ton valehtelun, mutta pieni valkonen valhe lipsahti kuin itsestään :( anteeks! en tahtois mitään läskiahdistusta nyt kyllä! Lupasin vielä laittaa kanaa ja kasviksia uuniin kun tuli ostettua tarvikkeetkin siihen tai siis ainekset :D Oon muuten lopettanut leivän syömisen lähes kokonaan. turhaa hiilarimössöä sekin ja sit sit tuli vedettyä koko ajan silleen kaksin käsin kun läski ei osannut lopettaa sen mättäämistä!! Parempi olla ilman kun ei osaa säännöstellä sopivasti mitään. 
Huhhuh, kun on hyvä mieli kun kävi vähän shoppailemassa, vaavalle tuli kyllä enimmäkseen ostettua kaikkea mahdollista kun sille löytyy kaikkea ihan super ihanaa, leluista vaatteisiin :D 

nyt on kyllä jalat aika hapoilla kun tosiaan kierettiin varmaan 5 kauppaa lävitse ja sitten viel muutamalla kirppikselläkin. Rentouttavaa puuhaa kyllä, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti kaikilla muilla on ollut edes vähän yhtä hyvä päivä kuin mulla   Tai kyllähän tässä kerkee tapahtumaan illan aikana vaikka mitä, mutta en nyt jaksa ottaa turhaa stressiä mistään kun on hyvä mieli kerrankin pitkästä aikaa.!
Koko päivän ollut ihan tajutonta palelua, tärisen nytkin oikein ja sormet on ihan kohmeessa suorastaan, siis vaikka mulle tulee yleensä kuuma siinä kun ravaan kauppoja ympäriinsä talvivaatteet päällä.. Outoa :s Nyt on kyllä kauheesti sitä infulenssaa liikkeellä mut ei mulla oo muuten oikeestaan ollenkaan kipee olo, eikä kuumettakaan oo nyt ollut.. pelkkää palelua!! 

Mutta ei mulla nyt taaskaan mitään muuta.. Temppuileeks muuten muilla tää bloggeri? Postauksien tallentaminen on hirveen vaikeeta, ei meinaa mitenkään tallentaa :s yritin siis joskus 7 aikaan tallentaa tätä kirjotusta, mutta eipä onnistunut :D  kokeilen joskus uusiks.Jaaa teinkin kaalipataa, niin sainkin vähemmän kaloreita itsekkin noihin ruokiin eli yhteensä 380, koko päivän ♥ 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)