Stalkkaukset!

maanantai 4. helmikuuta 2013

Maanantai, taas saapuu aivan liian aikaisin kai!?


Ajattelin nyt ajankuluks kun vaava on päikkäreillä niin höpistä teille jotain turhanpäivästä kun en aamusta heti jaksanut tulla kirjottelemaan tai koneelle muutenkaann :) 

Mulla on tää maanantaiaamu alkanut todella hyvin, heräsin pirteenä miehen kanssa suht samoihin aikoihin ja käytin koirat pihalla samalla ovenavauksella kun mies lähti töihin..Siivoilin tossa jo ja muuta tommosta pientä mitä voin kipeän kyljen kanssa tehdä.. Kun salille meno on kiellettyä ja koiriakaan ei sais kauheesti käyttää pihalla kun toi yks kämppiksen koirista vetää ihan kauheesti :D Nyt se on kyllä vähän ruvennut lopettamaan sitä kun kiskasee aina takasin ssen jos vetää. 

Ratkesin aamupalaks ottamaan kanasinihomejuustopiirakkaa joka on niin taivaallista, että voisin syödä koko piirakan kerralla :D Säntäsin taas heti kalorilaskuriin kun mies lähti töistä, en viikonloppusin viitsi tai oikeestaan halua ottaa sitä riskiä, että tulis kauhee tappelu mun kaloreiden laskemisestä.. viikolla se on niin helppoa kun mies on töissä eikä vahtimassa koko ajan mun tekemisiä ;) Tehtiin eilen kämppiksen kanssa myös thinspovihko johon otettiin kaikkia ihania laihoja naistenkuvia <3 Liimailtiin ne sinne jne.. Miehetkään ei ihmetellyt meiän tekemisiä ihme ja kumma,eikä kyllä toi mun kämppiskään mitään ihmetellyt, vaan oli heti mukana siinä jutussa kun ehdotin ;D mutta menipä muutama tunti sunnuntai-iltaa rattosasti etsien lehdistä leikattavaa :D Voisin ottaa jossain vaiheessa kun saadaan valmiiksi toi niin kuvat teille siitä :) tulostin teki oharit heti alkumetreillä, netistä olis saanut niiiin paljon parempia kuvia kuin noista lehdistä , mutta ei se mitään. 

Katoin että tossa kanapiirakassa olis 136kaloria 100g, eli ei se mitään vaikka palasen aamupalaks sitä otinkin.. Tilasin uuden keittiövaa'an digitaalisen nii on vähän helpompi sitten mittailla noita määriä mitä syökin ;) Pakkomielteenä kaloreiden laskeminen nimittäin.. Mua ahdistaa käydä kaupassa kun kaikista mitä ostaa niin on pakko katsoa ensin kalorit!! 

Vihaan yleensä heti aamusta nähdä ylipirteitä ihmisiä ja nyt oon itse koko viikon joka aamu (paitsi lauantaiaamuna tietyistä syistä) ollut sellanen :D Tänäänkin miehen ensimmäiset sanat oli ''ihanaa että sä oot taas saanut nukuttua ja nukahdat ensimmäisenä, niin tiedän että tosiaan oot saanut nukuttua edes jonkun verran''.. Kun mä en tosiaan tossa joku muutama viikko takaperin saanut nukuttua ollenkaan öisin, nyt nukun paremmin kuin koskaan.. 

Mutta ei mulla muuta, tällä viikolla tsempataan noiden syömisten kanssa ;)

Hauskaa maanantaipäivän jatkoa ja muistakaahan olla reippaita <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)