Stalkkaukset!

torstai 26. syyskuuta 2013

Ei mun jalkani kanna, kun olen sinun kosketusta vailla. 
Eikä henkeni kulje, kun olen sinun kosketusta vailla.. 
Pelasta mut, kuule kun apuasi anelen!! 

10 kommenttia:

  1. kyllä ne jalkasi kantaa ;-) vai kannanko minä... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä sun täytyy kantaa.. Ei mun jalkani kanna...

      Poista
  2. tulen mieluusti kantamaan :-)

    VastaaPoista
  3. Moikka,siis tämä on todella hyvä blogi,en pysty lopettamaan lukemista.Sun täytyy kirjoittaa joskus kirja vois aihe olla vaikka tämä blogin kirjoittaminen tai sitten ööh tämä ihan tyhmä,mutta vaikka tosta LC:stä ja kaikista niistä oudoista tyypeistä sieltä.? ihan tällein heitän vaan ajatuksia ilmoille.T:Narukäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkisen kesti ennen kuin tajusin mitä tarkoitit tolla LC:llä :-D Joo siis, en oo koskaan kyllä ajatellut että tekisin kirjaa, koska kenelle mä sen antaisin? Ketä kiinnostais lukee mun elämäntarinaa? Tosin nyt kun mietin uudelleen, niin se vois olla loistava idea. Joskus kaaaauan sitten (ainakin 4vuotta) niin mietin, että voisin kirjottaa kirjan ja alottelinkin sitä jo.. Kunnes sitten flippasin taas ja poltin joka ikisen sivun mitä olin kauheella vaivalla saanut kasattua. Mä en ehkä kuitenkaan haluais niin kauheen tarkasti kertoa kaikkea mitä mun tosielämässä on tapahtunut, toisaalta taas kukaan (paitsi pari) ihmistä ei tunne mua niin hyvin tän blogin kautta.. mutta huoh :-D en tiedä, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan..

      Voi olla ihan mahdollista, että tulevan lapsen isän kanssa kirjotetaan kimpassa joku elämänkertomus kirja koska kerrottavaa riittäis aika paljonkin :-)

      Lc:stä tuskin kuitenkaan ihan kirjaan saakka riittää kerrottavaa, mutta kyllähän siellä jos jonkunlaista hiihtäjää on.. Kelasin tänään jopa yhteen otteeseen, että kirjottaisin pienen postauksen kyseisestä paikasta/ihmisistä, mutta se jääköön ainakin tässä vaiheessa vaan ajatukseks.. Ehkä joskus..!! Kiitos paljon kivasta kommentista ja jatka ihmeessä lukemista, koitan saada taas lähipäivinä jonkun järkevän postauksen raaputettua tänne ;-)

      Poista
  4. mmh pitäiskö se kirjan suunnittelu aloittaa jo?! saatais kunnolla materiaalia kasaan ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois todellakin, mut mulla on ongelma.. En tiedä mistä mä alottaisin sen? Mitä mä laittaisin siihen, miten mä muotoilen kaiken ja plää :-D Sä et osaa kirjottaa niin se on kuitenkin mun tehtävä... Mut varmaan sanelet kiltisti :-D

      Poista
  5. Mikähän älyväläys taakin oli, musta tulee kohta julkkis kun tein mun blogilleni facebooksivut.... Huoh...

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita :)