Stalkkaukset!

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Oksennus

Angsti yrittää nostaa päätään tän jumalattoman huonovointisuuden myötä. Ihan järkyttävä olo ollu eilisestä lähtien (ja ei muuten johdu krapulasta, eikä muutenkaan alkoholin juomisesta millään tavalla..) Tää tosiaan alko taas eilen, mulla olikin jo viikon ihan siedettävä olo eikä ollut lähes ollenkaan yhtään mitään, eilen vaan yhtäkkiä aloin oksentamaan ja oli veto ihan veks koko ajan. äääh..!! 

Yritän jaksaa illalla väsätä jonkun postauksen teille, kertokaa ihmeessä niitä ideoita.. 
Joko kommentti boxiin tai sähköpostiin -> kisumeoooww@gmail.com

XOXO: Nansku

2 kommenttia:

  1. Ootko raskaana kun oksettaa?kerro sun raskaudesta ja äitinä olon hyvistä ja huonoista puolista?Ja mua kiinnostais ainakin lempivaatteista postausta tai kauneudenhoito postaus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin näköjään unohtanut vastata tähän kommenttiin, ensimmäiseen kysymykseen mulla ei oo vastausta nyt tässä vaiheessa, mutta ehkä se joskus tännekkin selviää mistä pahoinvoinnistä tässä on kyse ja mistä ei :D Mutta voin kertoa vaikkapa raskauden ja äitiyden hyvistä ja huonoista puolista ja sitten voin myös kirjottaa jossain vaiheessa lempivaatepostauksen, mutta en tiedä viitsinkö vaatteistani ottaa kuvia tänne. Ja myöskin kauneudenhoitopostauksen voin jossain vaiheessa ainakin yrittää tehdä.

      Poista

Kommentit on tervetulleita :)