Stalkkaukset!

tiistai 8. tammikuuta 2013

8.tammikuuta


Hei taas! Yritän kuitenkin tästä väsymyksestä huolimatta kirjotella edes jotain kuulumisia joka päivä kun siihen on mahdollisuus. Huomisesta en vielä tiedä mitään kun pitäis varmaan hoidella taas vähän asioita, vaikka eilen sain melkein kaikki hoidettua kuitenkin. Mutta pari asiaa viel olis silleen mitä pitäis tehä en ymmärrä miten yhdelle ihmiselle tungetaan aina noin jumalattoman paljon hommia mitä pitää hoidella.. Ja sit täytys varata myös sinne lääkäriin aika, mutta taidan passata sen vielä hetkeks ^__^ + ravitsemusterapeutille täytyis myös varata uutta aikaa kun meni se viimeks silleen, et olin kipeenä.. 


Heräsin tossa neljän aikaan yöllä enkä taas saanut mitenkään unta, tein siinä sitten aamupalaa (leipää, kananmunaa, kurkkua ja teetä) ja söin kaikessa ihanassa hiljaisuudessa :D (mies oli kyllä tyytyväinen kun sai herätä kahvin tuoksuun, samaten kämppiksen mies joka myös lähti töihin aamusta) Sen jälkeen en olekkaan taas syönyt yhtään mitään ja samaten eilinen meni todella pienellä ruokamäärällä , muutamalla juustoleivällä :( Ei maistu ei.. Nyt pitäis alkaa tekemään ruokaa tässä kuhan jaksaisin, väsyttää ihan tajuttoman paljon.




Vitsi jos mä en saa kerralla kirjotettua näin bloggailuja aina loppuun niin sit se jää, jos tulee sellanen ajatuskatkos niin en pysty jostain syystä jatkamaan enää :D Todella rasittavaa koska nytkin kun mies tuli töistä ja höpötteli kaikkea tossa niin mun oli vaan pakko törkeesti jatkaa tätä kirjottamista ja sanoo sille, että odottaa hetken.. Mut se kyllä tietää etten pysty miljoonaan asiaan keskittymään yhtä aikaa, että yks juttu mielellään kerrallaan tai toisesta menee puolet ohitse.. 




Sitten loppuun  vielä lyhyesti, kiitos uudesta lukijasta ja toivottavasti tulee miellyttävää tekstiä jatkossakin ;D <3 Tää oli nyt vähän tylsä postaus, mutta velvollisuudet kutsuu joten katsellaan taas..

xoxo:Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)