Stalkkaukset!

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Seitsemänkymmentä


Ajattelinpa tylsyyksissäni kirjotella taas. Aina tälleen päivisin kun mies on töissä ja muksu nukkumassa + kämppis nukkumas ja toinen töissä niin on tekemisen puute. Kämppä on siivottu, elukat käytetty pihalla ja pyykitkin laitettu koneeseen (toinen koneellinen tänään ja toinen on kuivumassa), plääh :D Tiskit on koneessa ja kaikki muutenkin kunnossa. Enkä nyt taas keksi yhtään mitään tekemistä, laitoin kynnetkin tossa.. (rakennekynnet) Ja nyt tää kynsilakan löyhkä ei lähe mun nenästä mihinkään,kynsilakanpoistoaineesta tuli järkyttävä hedari ja en koskaan opi et voisin vaikka parvekkeella käyttää sitä niin ei tulis näin kamalaa löyhkää tänne :D Tein tossa äsken jauhelihakastiketta ja nutriletin pastaa, se pasta ei kyllä pelkälteen ainakaan ollut mitään kamalan hyvää, mutta kyllä sitä söi että vatsan sai täyteen.. todella täyttävää siis ainakin. Noissa on ihan kauheesti kaloreita , koska siinä on kaikkia niitä tarvittavia ravintojuttuja niin niistä kertyy sitten kaloreita, mut eipä tarvii syödä taas muuta tänään :DD Ja syömisen jälkeen alko olemaan vähän veto poissa, mut en tiedä  viitsinkö sit nukkua päiväunia etten nuku liian pitkään ja kuse yöunia taas :D 

En oo kuviakaan jaksanut kaivella tänne hetkeen mutta voisin taas joskus niitä katella -_- Ei oo itse tullut otettua oikeestaan mitään ihmeellisiä muuta kuin vaavasta ja niitähän mä en tänne oo laittamassa kuten tiedättekin jo ;)

Ärsyttävää kun paleltaa koko ajan, yöllä kun heräsin kerran niin oli ihan kuumeinen ja ahdistava olo, mutta lie siitä kun ei ollut saanut nukuttua hetkeen.. Teetä tässä koko ajan juon kuitenkin että vähän lämmittäis :) 

Mut ei mulla taas muuta.. Paitsi että  tää on mun seittemäskymmenes kirjotus tänne blogiin :D <3

xoxo: Nansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita :)